Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Occidental Playa de Palma

Hotellet ligger i rolige omgivelser 200 meter fra stranden og det livlige centrum i Playa de Palma. Du kan vælge mellem hotelværelser og lejligheder, som er fordelt i flere forskellige bygninger i den dejlige grønne have med to pools, hvoraf den ene kan opvarmes og benyttes året rundt. Der er en god atmosfære og et stort udbud af aktiviteter og underholdning både til børn og voksne. Der er fitness, Spa, wellness, bar og restaurant med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Det hyggelige 4-stjernede Occidental Playa de Palma ligger lidt tilbagetrukket fra byens livlige centrum, ca. 200 meter fra stranden. Du kan nyde din ferie i den dejlige grønne have ved en af hotellets 2 pools, hvoraf den ene kan overdækkes og opvarmes, så den kan benyttes året rundt. Der er også en lille børnepool til familiens yngste, og så er der mange aktiviteter og underholdning for hele familien flere gange om ugen.

Der er ikke langt til det berømte akvarium, hvis du får lyst til at opleve en verden under havet, og det samme gælder det store vandland. Du kan leje cykler, hvis du vil udforske området, og hører du til de aktive, kan du benytte hotellets lille fitness. Mod betaling kan du bestille tid til en god omgang massage eller et besøg i det dejlige Spa og wellnesscenter, eller måske foretrækker du en tur i sauna. Der er bar og buffetrestaurant, og du har mulighed for at tilkøbe ophold med halvpension eller All Inclusive.

Godt at vide

Occidental Playa de Palma er et forholdsvis stort hotel med mange aktiviteter og underholdning, så derfor må du regne med et vist støjniveau, selv om hotellet ligger i et roligt område. Der er børnepool, men ikke vandrutsjebaner og sørøverskibe, som på flere andre hoteller. Stedet tilbyder også konferencefaciliteter, så du ”risikerer” at møde forretningsfolk med jakke og slips.

Læs mere om Occidental Playa de Palma

Værelser

Hotellet har 275 værelser og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Stort set alle værelser og lejligheder har balkon, og indretningen er pæn, enkel og komfortabel.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Occidental Playa de Palma

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Indendørs swimmingpool
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Occidental Playa de Palma
Calle Fra Joan Llabres,16
07600 Playa De Palma, Spanien

 • Nærmeste strand: 400 m
 • Afstand til centrum: 12,8 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...