Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

A10 Aparthotel Club del Sol Resort & Spa

Club de Sol er et dejligt resort, som ligger i naturskønne omgivelser ikke langt fra havet og kun ca. 20 minutters gang fra stranden og den hyggelige by Pollensa. Her bor du i skandinavisk indrettede værelser eller lejligheder, og der er masser af spændende faciliteter både for børn og voksne. Hvis ikke du foretrækker selv at lave mad, kan du bestille ophold med bl.a. All Inclusive. 

Club del Sol ligger ca. 100 meter fra havet, og her har du mulighed for at bade fra en stenstrand, men foretrækker du en rigtig sandstrand, skal du de ca. 1½ km ind til Puerto de Pollensa, som også er en hyggelig lille by. Stedet blev oprindelig opført i 1982, men blev gennemgribende renoveret i år 2016 og 17. På selve resortet er der masser af faciliteter både til børn og voksne, og familiens yngste kan hygge sig i børneklubben, men også i børnepoolen og den lille splash-pool, hvor der er et par vandrutchebaner og legedyr. Som voksen kan du nyde tilværelsen på en solseng i haven ved den dejlige organiskformede pool, og har du brug for en forfriskning, er der naturligvis også en poolbar. 

Har du brug for at få sved på panden, kan du benytte hotellets fitnesscenter, ligesom der er en cykeludlejning med værksted og opbevaring. Der er i det hele taget meget fokus på fysiske aktiviteter, og området er også fint at vandre i. Trænger du til at blive forkælet, er der også et dejligt SPA og wellnesscenter (mod tillæg), med bl.a. sauna og mulighed for forskellige former for behandlinger. Hotellet har flere hyggelige opholdsområder samt en god restaurant, som bl.a. giver mulighed for at bestille ophold med All Inclusive. 
 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du skal være fyldt 18 år for at have adgang til fitness og SPA-afdelingen. Du kan bade fra "stranden" ved hotellet, men der er ca. 1½ til nærmeste sandstrand. Der er flere aktiviteter og underholdning på hotellet, så et vist støjniveau må påregnes. 

 

Læs mere om A10 Aparthotel Club del Sol Resort & Spa

Værelser

Der er ialt 169 værelser og lejligheder, som stort set alle har balkon eller terrasse. De er smagfuldt indrettet i en lys og meget skandinavisk stil, så det er let at føle sig hjemme. Alle har aircondition fra juni til september, satellit TV, værdiboks (mod tillæg), minibar, elkedel, Nespresso-maskine samt badeværelse med bruser og hårtørrer. I lejlighederne er der også en lille køkkenniche med et par kogeplader samt mikroovn. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på A10 Aparthotel Club del Sol Resort & Spa

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

A10 Aparthotel Club del Sol Resort & Spa
Pollensa-Alcudia Highway km 62.3
07470 Puerto Pollensa, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Nærmeste by: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...