Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

SeaSun Siurell

SeaSun Siurell, byder dig velkommen med hyggelig atmosfære og rigtigt god beliggenhed, tæt på den charmerende strandpromenade og skønne sandstrand. Du kommer hurtigt i feriestemning under Sa Comas strålende sol, når du slapper af på solterrassen med fin udendørs servering. Her finder du også en indbydende swimmingpool og børneafsnit. 

Den venlige og personlige service oplever du allerede ved ankomst, hvor de søde og gæstfrie værter tager imod. Du vil også føle dig hjemme på dit værelse eller suite, der alle er enkelt indrettet, men rummelige og komfortable. De fleste tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til pool eller delvis udsigt til havet.

Her findes også en hyggelig restaurant med dejlig stemning og god service. Det samme oplever du i baren, hvor atmosfæren er afslappende. Hotellet tilbyder aktiviteter og legeplads i haven til dine børn. Du bor godt, og kun en kort gåtur fra den skønne strand og charmerende strandpromenade med hyggelige cafeer og restauranter. Det er også muligt at leje en cykel og på den måde komme hurtigere rundt i dejlige Sa Coma. 
 

Godt at vide

SeaSun Siurell tilbyder ophold uden pension, med morgenmad eller halvpension.

Læs mere om SeaSun Siurell

Værelser

Hotellet har 77 værelser eller suiter, der alle er enkelt indrettet, men rummelige og komfortable. De fleste tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til pool eller delvis udsigt til havet. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på SeaSun Siurell

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

SeaSun Siurell
Calle Dalies, S/n, Sa Coma
07560 Sant Llorenc Des Cardassar, Spanien

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Afstand til centrum: 300 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...