Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Fergus Style Cala Blanca Suites

Når du står oppe på vejen ved den lille bro, som fører over til Hotel Fergus Style Cala Blanca Suites, er jeg helt sikker på, at du vil tabe både næse og mund. Det syn der møder dig, når du kigger ned gennem den kløft, hvor hotellet ligger, minder mest af alt om et lille paradis. Der er en fantastisk pool i flere niveauer, også til børn, smukke palmer og en dejlig lille strand midt i de smukke klippeformationer, som præger kysten i dette område.

Kysten ved Santa Ponsa er noget af det smukkeste du finder på Mallorca. Den består af en god blanding af små fine sandstrande, forrevne klipper og livlige feriebyer. Det er her du kan møde de store luksusyachter, windsurfere men også den lille fisker, som sejler ud med sine garn. Hvis du vælger at holde din ferie på Fergus Style Cala Blanca Suites, er jeg helt sikker på, at både du og dine børn vil sende reklamen om ”Ferier jeg ikke vil hjem fra” en kærlig tanke.

Dine børn vil synes de er kommet i paradis, for der er masser af spændende aktiviteter. Der er børneklub og teen klub for de lidt større børn i højsæsonen. De mindste har deres egen pool i forbindelse med den store voksenpool, som er omgivet af palmer og komfortable solsenge, og der er en lille indendørs opvarmet pool i ydersæsonerne. Stranden ligger et stenkast fra poolområdet, og der er ikke langt til sandstranden i Playa Santa Ponsa. Der er tagterrasse m. jacuzzi, flere sportsaktiviteter og underholdning for hele familien. Der er både en buffet- og en a la carte restaurant, og du har mulighed for at tilkøbe All inclusive, hvis det skal være ekstra bekvemt

Godt at vide

Fergus Style Cala Blanca Suites er et forholdsvis stort hotel med mange aktiviteter og underholdning, så derfor må du regne med et vist støjniveau, selv om selve stedet ligger i et roligt område. Der er børnepool men små vandrutchebaner, men altså ikke et vandland med sørøverskibe som på flere andre hoteller.  Stranden Cala Blanca ligger mellem klipperne og er ikke så stor, men der er ikke langt til sandstranden i Playa Santa Ponsa. Restauranten kræver at man er omklædt til middagen, hvilket vil sige lange bukser til mænd. 

Læs mere om Fergus Style Cala Blanca Suites

Værelser

Hotellet har 175 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Næsten alle værelser og har balkon eller terrasse og indretningen er smagfuld og komfortabel.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Fergus Style Cala Blanca Suites

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Indendørs swimmingpool
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Fergus Style Cala Blanca Suites
Huguet de's Far,27
07180 Santa Ponsa, Spanien

 • Nærmeste strand: 1,5 km
 • Afstand til centrum: 1,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...