Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Playas del Rey Boutique Hotel

Playas del Rey Boutique Hotel ligger i et forholdsvis roligt område i Santa Ponsa, men alligevel tæt på centrum og kun ca. 150 meter fra den skønne hvide sandstrand og havet. Det er et dejligt sted både for par og familier, men du skal ikke forvente et hotel med underholdning og børneklubber.  Hotellet har 65 værelser, swimmingpool, tagterrasse og en hyggelig bar. Der mulighed for at købe frokost på hotellet, og der er flere gode restauranter i nærområdet.

Santa Ponsa er en populær ferieby på Mallorca og med rette. Der er både klipper og fine sandstrande, lige som du kan beundre de store luksusyachter, men også windsurfere og de små fiskerbåde, som sejler ud med deres garn. Hvis I rejser som par, vil Playas del Rey Boutique Hotel være et godt valg, men det er også et dejligt hotel til familier, hvis børnene ikke er fokuserede på børnepools, børneklubber og underholdning. Til gengæld bor du kun ca. 150 meter fra den skønne hvide sandstrand, og der er heller ikke langt til centrum og havnen. Får du lyst til at være kulturel, er der blot 20 km til centrum af Palma, og den nås nemt med en lokal bus.

På Playas del Rey Boutique Hotel kan du vælge imellem flere forskellige værelsestyper, hvoraf de fleste har balkon eller terrasse. Hvis du vælger et værelse uden balkon, skal du ikke fortvivle, for hotellet har en dejlig tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten på en af de gode solsenge. Ellers kan du hygge dig ved poolen i haven, som ikke hører til de største, men du kan nemt få en svømmetur. Hotellet serverer både morgenmad og frokost, som også kan nydes udendørs, men din middag skal spises ude i byen, hvor der dog er et godt udvalg af gode restauranter. Der er også en dejlig bar på hotellet, hvor du dagen igennem kan købe forfriskninger og lette snacks

Godt at vide

Playas del Rey Boutique Hotel ligger i et forholdsvis roligt område, må du alligevel regne med et vist støjniveau. Dels er der en del gennemkørselstrafik lige uden for hotellet, og dels bor du tæt på centrum af en by, hvor underholdning er en del af konceptet i sommersæsonen. Du har mulighed for at købe frokost på hotellet, men restauranten er lukket om aftenen.

Læs mere om Playas del Rey Boutique Hotel

Værelser

På Playas del Rey Boutique Hotel er der kun 65 værelser i forskellige størrelser og kategorier, som er fordelt på flere etager. Mange har balkon og flere har udsigt over havet.  Værelserne er pænt men enkelt indrettet og alle har badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Playas del Rey Boutique Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Playas del Rey Boutique Hotel
Av. del Rey Jaume I,76
07000 Santa Ponsa, Spanien

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 150 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...