Populært i Spanien

Favorit
Hotel Puerto de Mogan The Senses Collection
Spanien, Gran Canaria, Puerto de Mogan
  • Du vil elske udsigten
  • Godt til voksne
  • Godt til par
Favorit
Paradise Park Fun Lifestyle Hotel
Spanien, Tenerife, Los Cristianos
  • Godt til familier
  • Mange stamgæster
  • Flere swimmingpools
Favorit
Hotel Kaktus Playa
Spanien, Costa Brava, Calella
  • Tæt på stranden
  • Populært blandt danskere
  • Her får du god service

Om Menorca

Rejser til Menorca

Menorca har ført en mere stille tilværelse end den mere berømte naboø Mallorca, og har måske derfor i højere grad formået at bevare sin originale karakter. Middelhavsøen er en perfekt destination for familier og naturelskere.

Menorca, som er den næststørste af de Baleariske øer, ligger blot 34 km fra Mallorca. Men hvor Mallorca og Ibiza er berømte feriedestinationer, modtager Menorca langt færre turister, om end det dog årligt bliver til knap 1 million turister.

Seværdigheder og aktiviteter på Menorca

Langs Menorca's 216 km kystline finder du mere end 80 badestrande, hvoraf mange ligger afsides og naturskønt. På Menorca værner de knap 95.000 beboere om naturværdierne, og øen er desuden udnævnt til Unesco Biosfære Reservat. For at beskytte Menorca's enestående natur og unikke kulturarv er omkring 40 procent af øens blot 700 km2 således fredet. Det betyder, at naturelskere på Menorca finder mange steder, hvor øens unikke flora og fauna kan opleves uforstyrret. Menorca har ligeledes et rigt flugleliv, som udover adskillige trækfugle blandt andet inkluderer ådselgribben med et vingespand på op til 3 meter.

Menorca, som er kendt som 'Isla de Azul y Verde' blandt de lokale (Den blå og grønne ø) er en meget familie-venlig destination og mange steder tages der særligt godt hånd om familier med småbørn. Menorca er dog også populær blandt grupper, par og singler, som kommer til Menorca ikke blot for at slappe af på en af de mange dejlige strande, men også fordi Menorca's natur udgør de perfekte omgivelser for en aktiv ferie. Her er gode muligheder for blandt andet vandring, cykling, wind surfing, dykning og ridning.

Vil du opleve Menorca, når der er færrest turister, er det tidlige forår, eller i september, en god årstid at besøge Menorca. Ikke blot er det fredeligt, men også dejligt lunt på denne årstid.

Læs mere om Menorca

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i Spanien