Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Jardin Tropical

Hotel Jardin Tropical er et sandt lille paradis, og i virkeligheden ville billederne nok være mere end rigeligt til at overbevise dig om målet for din næste ferie. For her kan man virkelig tale om tropisk stemning og eksotiske omgivelser, når det er bedst, smukt akkompagneret af azurblå, organisk formede swimmingpools, smagfulde omgivelser og vajende palmer. Ja, bedre bliver det næsten ikke. 

Midt i en 12.000 m2 stor, subtropisk have, finder du det arabisk inspirerede og meget eksotiske hotel Jardin Tropica. Det ligger lige ud til kysten og det næsten uendelige Atlanterhav, og stemningen er noget helt særligt, ikke mindst når solen går ned, og du kan indtage din middag under de blinkende stjerner. Det populære hotel ligger ikke langt fra strandene i Costa Adeje, og der er heller ikke langt til byens mange tilbud, hvis du ellers er i stand til at løsrive dig fra al denne herlighed. 

Ikke mindst poolområdet i den store, parklignende have er noget helt særligt, og her kan du nyde din ferie på en af de komfortable solsenge under en skyggende parasol - eller måske en palme, for dem er der rigtig mange af. Der er et lille udendørs, men også et indendørs motionsrum, og hvis du har lyst til at blive forkælet, er der også mulighed for at få forskellige former for behandlinger og massage. Der er flere forskellige restauranter, både a la carte og buffet, som alle er indrettet med sans for detaljer og stemning, og du har mulighed for at bestille ophold med morgenmad samt halv- eller helpension. 
 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet.

Der er forskellige former for aktiviteter og underholdning, så du skal være forberedt på et vist støjniveau.

Hotellet ligger i et kuperet område med en del trapper, så det kan ikke anbefales til gangbesværede. 

Læs mere om Jardin Tropical

Værelser

Hotellet har i alt 390 smagfuldt indrettede værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Stort set alle værelser har balkon, og en del har også havudsigt. Der er aircondition, satellit-TV, telefon, wi-fi, værdiboks, minibar, elkedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Jardin Tropical

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Jardin Tropical
Calle Gran Bretaña,s/n
38660 Costa Adeje, Spanien

 • Nærmeste strand: 650 m
 • Afstand til centrum: 650 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...