Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Parque del Sol

Når du vågner efter en god nats søvn i din lejlighed på Parque del Sol, kan du stille dig ud på din balkon og tage et kig ud over byen eller haven med den dejlige organisk formede pool og de grønne palmer. Du kan nyde dagen på en af de mange solsenge, mens familiens yngste hygger sig med kammeraterne i legeområdet. Du har mulighed for at bestille ophold med halvpension, hvis ikke du foretrækker selv at lave mad, og flere aftener om ugen er der underholdning.  

Det dejlige og smagfuldt indrettede lejlighedshotel Parque del Sol ligger i centrum af Costa Adeje kun få minutters gang fra den populære strand Playa de Fanabe. Der er et godt udvalg af både butikker, barer og restauranter i nærområdet, men du har også mulighed for at bestille ophold med halvpension, eller spise a la carte i stedets 2 restauranter, hvis ikke du foretrækker selv at kokkerere.  De 184 lejligheder ligger i 9 forskellige bygninger på max. 3 etager, som er spredt rundt i den store og frodige have.

Det er også i haven, at du finder den store organiskformede swimmingpool på over 500 m2, som er omgivet af solsenge og parasoller, og her kan du nyde tilværelsen med en kølig forfriskning i hånden. Der er en stor reception og lobby med opholdsfaciliteter, og der er både bar og poolbar. Der er underholdning flere gange om ugen, og ellers er der ikke langt til det livlige centrum. Familiens yngste medlemmer kan hygge sig i den separate børnepool, i det lille legerum eller spille minigolf, og hvis du trænger til lidt motion, kan du benytte det store fitnesscenter.

Godt at vide

Der er aktiviteter og underholdning på hotellet, så du må være forberedt på, at støj kan forekomme, også fra lokalområdet. Balkoner vender enten mod pool og have eller mod gaden med lokal trafik. Byggeriet er i max. 3 etager, og ikke alle bygninger har elevator. Hotellet forventer at gæsterne er omklædt til middagen, hvilket bl.a. betyder lange bukser til mænd.

Læs mere om Parque del Sol

Værelser

Hotellet har 184 pænt indrettede lejligheder, som renoveres løbende, og derfor kan standard og indretning variere. Alle lejligheder har balkon/terrasse, loftsvifte, satellit TV, værdiboks (mod tillæg), opholdsrum m. køkkenniche, soveværelse samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Parque del Sol

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Parque del Sol
Calle Londres, 11, Urb. Playa Fañabé
38660 Costa Adeje, Spanien

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Nærmeste by: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...