Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Regency Torviscas Apartments Suites

På Regency Torviscas Apartments and Suites bor du i en lille ”landsby” med kun 90 lejligheder. Når du står op om morgenen, kan du nyde udsigten over bjergene og havet mens du drikker din morgenkaffe. Dagen kan du tilbringe med en god bog på din private balkon eller terrasse, eller du kan slå dig ned på en solseng ved den dejlige swimmingpool i haven, mens dine børn leger med de nye kammerater på legepladsen eller i legerummet. Der er bar og restaurant på stedet, hvis ikke du selv vil kokkerere. 

Hvis du foretrækker at bo lidt tilbagetrukket fra det livlige centrum i Costa Adeje og Playa de las Americas, så kan lejlighedshotellet Regency Torviscas Apartments and Suites være et godt valg. Samtidig er det et forholdsvis lille sted med blot 90 lejligheder, som ligger i lave bygninger (max. 3 etager) og centreret rundt om poolområdet og den dejlige grønne have. Fra de fleste balkoner og terrasser er der en imponerende udsigt mod havet, og vil du en tur til stranden eller til centrum, som ligger ca. 1½ km væk, kører der en shuttelbus flere gange om dagen. 

Familiens mindste får hurtigt nye legekammerater, og de kan more sig på den lille legeplads eller i legerummet, ligesom der er flere aktiviteter som de kan deltage i. De voksne kan nyde ferien på en solseng ved poolen, dyrke motion i fitnesscentret eller lade sig forkæle i Spa og wellnesscentret. Spiller du golf, er der kun 4 km til den nærmeste bane, og vil du og børnene en tur i vandland, er der 3 km til Siam Park Waterpark. Du kan købe ind i et supermarked ca. 300 m fra stedet, og hvis du har lyst til en ”fridag” fra køkkenet, kan du spise i Regency Torviscas restaurant.

Godt at vide

Der er aktiviteter og underholdning på hotellet, så du må være forberedt på, at støj kan forekomme. Hotellet ligger i et kuperet område i bakkerne over Costa Adeje, og ca. 1½ km fra stranden, men der er shuttlebus flere gange om dagen. Hotellet har restaurant, og ellers er der supermarked 300 meter fra stedet.

Læs mere om Regency Torviscas Apartments Suites

Værelser

Hotellet har 90 pænt indrettede lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder har som minimum balkon/terrasse, satellit TV, opholdsrum med køkkenniche samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Regency Torviscas Apartments Suites

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Regency Torviscas Apartments Suites
Calle Cataluña 2
38660 Torviscas Alto, Costa Adeje, Spanien

 • Nærmeste strand: 1,5 km
 • Afstand til centrum: 1,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...