Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Hvis kun det bedste er godt nok for dig, når du skal holde ferie, så vil jeg anbefale dig at se nærmere på Sheraton La Caleta Resort & Spa. Dette store 5-stjernede hotel ligger i smukke, grønne omgivelser på en stor grund, der grænser ned til havet i Costa Adeje på Tenerifes sydvestkyst. Her er mange gode faciliteter, og jeg anbefaler hotellet til både voksne og børnefamilier. 

Sheraton La Caleta Resort & Spa har to store poolområder, der ligger i den frodige, grønne have nedenfor den hesteskoformede hovedbygning. Her er flere swimmingpools og børnepool samt poolbar og flere solterrasser. Fra flere fællesområder og nogle af værelserne har du en fantastisk udsigt over Atlanterhavet mod den kanariske naboø, La Gomera. Jeg tror, det er sundt for øjnene at holde ferie her!

Hvis du rejser med børn, kan de finde nye legekammerater i hotellets miniklub (her tales ikke dansk), der arrangerer aktiviteter og sjove lege i løbet af dagen. Familiens teenagere kan hænge ud i ”Magma Teens Club”. Trænger du til ekstra selvforkælelse, tilbyder hotellets spa-center, ”Spa Eutonos”, både indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, fitnessrum og forskellige skønheds- og massagebehandlinger. Jeg anbefaler Sheraton La Caleta Resort & Spa til både voksne og børnefamilier, der gerne vil nyde hinanden i smukke og komfortable omgivelser på den næste ferie på Tenerife. 

Vær opmærksom på at Restaurant El Parador vil være lukket 8/7-31/8 2019 grundet renovering. Derfor vil morgenmad og aftensmad blive serveret ved saltvandspoolen.

Godt at vide

Hotellet ligger ud til havet på Costa Adejes dramatiske klippekyst. Her er smukt, men her er ikke nogen reel strand. Her er dog en trappe ned til havet, så voksne kan godt bade herfra. Nærmeste strand er ”El Duque Beach” ca. 800 m herfra.

Hotellet ligger uden for byen, og du må påregne at skulle køre efter oplevelser. 

Spa-centeret og den indendørs swimmingpool har en aldersgrænse på 16 år.

Miniklubben "El Guanchito" er for børn mellem 4-12 år.

Læs mere om Sheraton La Caleta Resort & Spa

Værelser

Her er 284 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelser har balkon/terrasse og faciliteter som Wi-Fi, aircondition, deponeringsboks, minibar, TV, telefon, kaffemaskine og hårtørrer.  

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Sheraton La Caleta Resort & Spa

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Indendørs swimmingpool
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Sheraton La Caleta Resort & Spa
La Enramada,9
38670 Adeje, Spanien

 • Nærmeste strand: 800 m
 • Afstand til centrum: 3 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...