Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Casablanca Apartments

Det 3-stjernede lejlighedshotel Casablanca Apartments er godt til både voksne og børn. Det ligger i den øvre del af byen, men kort fra centrum og den sorte lavastrand. Der er pool til både børn og voksne, en lille legeplads og lidt aktiviteter for børn i sommerperioden. Om aftenen er der forskellige former for underholdning, og i dagens løb kan du benytte fitness- og sportsfaciliteter mod tillæg. Du har mulighed for at bestille morgenmad, og der er et hyggelig cafeteria med udendørs servering.

Det populære lejlighedshotel Casablanca Apartments ligger i et kuperet område i bakkerne over centrum af Puerto de la Cruz. Her kan du vælge mellem lejligheder med balkon eller terrasse i flere størrelser, så stedet passer godt både til par og børnefamilier. Der er et dejligt poolområde med solsenge og parasoller, hvor du kan nyde dine dage med en kølig forfriskning i hånden, og der er også en separat pool til familiens yngste medlemmer. Til børnene er der også en lille legeplads og forskellige aktiviteter i sommersæsonen.

Da du bor i lejlighed med eget køkken, er der ikke nogen egentlig restaurant på stedet, men foretrækker du at spise ude, er der et godt udvalg af restauranter i gåafstand. På Casablanca er der en kombineret bar og cafeteria, hvor du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, men også lette snacks i dagens løb, og så naturligvis både varme og kolde drikkevarer, som kan nydes udendørs ved poolen. Der er et større fitnesscenter, som også tilbyder holdtræning, forskellige sportsfaciliteter og andre aktiviteter, alt mod betaling. Om aftenen er der forskellige former for underholdning som levende musik, shows og flamenco.

Godt at vide

Der er enkelte aktiviteter og underholdning, så du må være forberedt på, at støj kan forekomme, også fra lokalområdet, hvor der er en del trafik. Der er ikke nogen restaurant på stedet, men du har mulighed for at spise morgenmad og lette snacks i cafeteriet.

Læs mere om Casablanca Apartments

Værelser

Hotellet har 287 pænt men enkelt indrettede lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Lejlighederne balkon eller terrasse, satellit TV, værdiboks (mod tillæg), køkkenniche samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Casablanca Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Casablanca Apartments
Calzada De Martianez,4
38400 Puerto De La Cruz, Spanien

 • Nærmeste strand: 600 m
 • Afstand til centrum: 600 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...