Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Hotel Riu Garoe

Hotel Riu Garoe og de altid gæstfrie og søde værter byder dig velkommen i rolige og grønne områder, og samtidig bliver du bjergtaget af udsigten over kysten. Det er helt naturligt, at feriestemningen er i top og atmosfæren afslappet i disse lækre omgivelser. Nyd ferielivet med sikkerhed for en god ferie i Puerto de la Cruz. Solterrassen er virkelig indbydende med dejlig pool og børnepool. 

At du bor på et dejligt hotel, mærker du allerede, når du ankommer. Her føler du dig også hjemme på værelset, der er moderne og komfortabelt med fin dekoration. Mange af værelserne tilbyder privat balkon/terrasse, og nogle har desuden en flot havudsigt. Komforten og den gode service fortsætter, når du skal nyde den gode mad. Det kan du gøre på den hyggelige restaurant eller ude på terrassen med udsigt over poolen og de flotte palmer. Børnene hygger sig meget i børnepoolen, på den lille legeplads eller med en runde minigolf.

Udendørsfaciliteterne tæller også tennisbane med den velkendte udsigt til havet og bjergene. Men indendørs er der bestemt også mulighed for at nyde livet. Her finder du en indbydende swimmingpool, skøn massage og wellnessbehandlinger. Her findes også fitnessrum og sauna. Du bor godt i et af Tenerifes måske mest frodige områder og samtidig ikke langt fra den charmerende by, hvor du kan opleve hyggelige cafeer og restauranter. Specielt finder du en herlig atmosfære på byens centrale plads. Du kan også nyde stemningen på den lille fiskerihavn eller i den maleriske gamle bydel. Du tilbydes mange indbydende strande, der, grundet nærheden til den ikoniske vulkan Teide, er med naturligt sort sand. Hyggelige Puerto de la Cruz tilbyder også flere områder med store saltvandspools. 
 

Godt at vide

Hotel Riu Garoe tilbyder ophold med morgenmad og halvpension.
Hotellet tilbyder shuttlebus til centrum på bestemte tider. 
 

Læs mere om Hotel Riu Garoe

Værelser

Hotellet har 190 værelser, der er moderne og komfortable med fin dekoration. Mange af værelserne tilbyder privat balkon/terrasse, og nogle har desuden en flot havudsigt.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Riu Garoe

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar
 • Indendørs swimmingpool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Riu Garoe
Doctor Celestino Gonzales Padron, 3
38400 Puerto De La Cruz, Spanien

 • Nærmeste strand: 2 km
 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...