Om Bangkok

Rejser til Bangkok

Hvad enten du rejser til Bangkok på et kortere eller længere besøg, vil byen gøre indtryk på dig. Den er som et pulserende hjerte med sit fremmedartede mylder af mennesker, hunde, gadesælgere. Trafikken er kaotisk, men larmen i de travle gader falmer, når du besøger et af byens mange templer. Her hersker roen mellem de farverige bygninger og gyldne Buddhaer. De orangeklædte munke, som er en fast del af bybilledet, bevæger sig stille rundt mellem de formklippede træer og grønne plæner. Når du rejser til Bangkok må du ikke gå glip af Grand Palace, som er et mere end almindeligt overdådigt tempel, men byen har meget andet at byde på end templer og kulturhistorie. Der er for eksempel gode muligheder for shopping i de store moderne centre eller på de mere traditionelle markeder.

Hvordan bestiller jeg en billig rejse til Bangkok

Bangkok er et af flere nye rejsemål i Sydamarika du snart kan rejse til med Signatours. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for billige rejser til Bangkok og andre storbyer i Asien som f.eks. Singapore.

Inspiration og fakta

Bangkok er kontrasternes by. I sin egenskab af Thailands hovedstad er den også landets største by. Bangkoks ca. otte millioner indbyggere spreder sig over et område, der er større end Lolland, men det er alligevel forholdsvist simpelt at komme omkring. Bangkoks metrosystem og højbane dækker en god del af centrum, hvor det også vrimler med taxier, flodbusser, bybusser og små, men effektive tuktuk-taxier. Floden Chao Phraya gennemskærer Bangkok og er en hurtig rute fra et kvarter til et andet. Vi har kort beskrevet nogle af de ting Bangkok byder på af oplevelser til en ferie i Thailands hovedstad, du finder også information om emner som, f.eks hoteller i Bangkok, og seværdigheder.

Byen der aldrig sover

Selvom Bangkok er en travl og larmende storby med høje bygninger, shoppingcentre og smarte natklubber, er der masser af fredelige oaser. Bangkok har omkring 700 km2 grønne områder i den vestlige og østlige del som værn mod oversvømmelser. Også de mange tempelområder byder på grønne plæner og prægtige tempelbygninger. Det måske flotteste og mest besøgte tempelkompleks er Grand Palace, der både fungerer som turistattraktion, museum og tempel. I forbindelse med et besøg ved den gigantiske liggende Buddha i Wat Pho templet kan du forkæle dig selv med en kropsmassage på Thailands mest berømte massageskole. Salonen ligger nemlig i et hjørne af tempelkomplekset. Et flodcruise ved solnedgang er også anbefalelsesværdigt, hvis du vil kombinere afslapning med sightseeing.

Shopping og markeder

Skal shoppegenet plejes, er der rig mulighed for at gøre det i Bangkok. Udover store, moderne shoppingcentre med masser af vestlige mærkevarer i Phloen Chit-Ratchaprasong kvarteret er der også traditionelle markeder med fødevarer, kopivarer, elektronik og meget mere. Patpong kvarteret er berømt for sit natmarked, hvor gadehandlere kæmper med stripbarer om turisternes opmærksomhed. En tur i Chinatown byder med garanti på et kik i boder og butikker med alt fra tæpper og tøj til cd-afspillere og falske iPods.

Teater

I Bangkok er der flere store teatre, der har specialiseret sig i at formidle traditionel thailandsk og asiatisk kultur gennem sang og dans. Siam Niramit-teatret har plads til 2.000 tilskuere og opfører jævnligt store udstyrsstykker med op til 150 optrædende på scenen. Børnene vil elske at se et ægte thailandsk dukketeater, så det er bare om at komme hen og se Hun Lakhon Lek showet.

Jim Thompson

Jim Thompson Museet er bestemt et besøg værd, hvis du har lyst til at fordybe dig i asiatisk kunst og se nærmere på den traditionelle thailandske arkitektur. Der findes dog mange andre spændende museer i Bangkok alt efter hvilken interesse du har for kunst, kultur og historie.

 

Hoteller

Det er nemt at finde overnatning i Bangkok. De rygsæksrejsende tager til Khao San Road, mens almindelige rejsene fordeler sig over hele midtbyen. Hotellerne varierer fra ydmyge familiedrevne hoteller til store vestlige kædehoteller med udpræget luksus. Du kan læse mere om udvalgte hoteller i Bangkok og andre rejsemål i Thailand du kan opleve med Signatours Rejser her eller på bloggen om rejser.

Du kan nemt kombinere dit besøg i Bangkok med rejser til andre dele af Thailand. Mod nord lokker Chiang Mai med bjerge og trekking-ture. Mod syd trækker nogle af verdens bedste strande.

Læs mere om Bangkok

Hoteller