Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Anantara Lawana Samui Resort

Hvis du gerne vil bo i luksuriøse rammer ned til stranden på din næste ferie på Koh Samui, kan Anantara Lawana Samui Resort være det rigtige valg for dig. Hotellet ligger i den rolige, nordlige del af Chaweng, så her kan du slappe af i frodige, grønne omgivelser og stadig have Chawengs pulserende ferieliv inden for rimelig afstand. 

Anantara Lawana Samui Resort tilbyder et indbydende poolområde, der ligger ned til den fine sandstrand. Her er både ”infinity” swimmingpool og solterrasse med solsenge og parasoller. Mange af hotellets gæster er glade for at kunne veksle mellem pool og strand, som det passer dem. Foretrækker du at bade i mere private omgivelser, kan du såmænd også vælge et værelse eller en villa med privat pool. Opholdet på Anantara Lawana Samui Resort er med morgenmad, så her kan du starte dagen med en morgenbuffet i restauranten, ”Ocean Kiss”, der også serverer frokost og aftensmad. Eller hvad med at nyde en privat, romantisk middag på din balkon eller terrasse? 

Hvis du holder af massage og spa-behandlinger, er du også kommet til rette sted. ”Anantara Spa” tilbyder et stort udvalg af velværende behandlinger, herunder signaturbehandlingen ”Anantara Lawana Coconut Paradise”, hvor du får fuld glæde af den nærende kokosolie. Apropos kokosolie kan du også kaste dig ud i det thailandske køkken på et af hotellets madlavningskurser, hvor du lærer at lave nogle af regionens velsmagende retter. Vil du gerne være aktiv på ferien, kan du bestille en yoga- eller thaiboksningsinstruktør eller benytte hotellets fitnessrum. Rejser du med børn, arrangeres også enkelte aktiviteter for børn. Jeg anbefaler Anantara Lawana Samui Resort til både voksne, par og børnefamilier, der gerne vil bo i lækre omgivelser ved stranden på den næste drømmeferie i Thailand. 

Godt at vide

Værelser og villaer er indrettet i moderne thaistil og kan virke mørke, ligesom belysningen af nogle gæster opleves som svag. 

Hotellet ligger på en skråning, og der kan derfor være en del trapper fra dit værelse til fællesfaciliteter og strand. Hotellet er ikke egnet til gangbesværede og klapvogne.

Læs mere om Anantara Lawana Samui Resort

Værelser

Her er 122 pænt indrettede værelser og villaer i forskellige kategorier, bl.a. med og uden privat pool. Alle værelseskategorier har balkon/terrasse og faciliteter som aircondition, deponeringsboks, Wi-Fi, TV, DVD-afspiller, telefon, minibar, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar, bruser og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Anantara Lawana Samui Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Anantara Lawana Samui Resort
92/1 Moo 2, Tambon Bophut, Amphur Koh Samui
84320 Koh Samui, Thailand

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 1,7 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...