Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Baan Samui Resort

Hvis du vælger at holde din næste ferie på hotel Baan Samui Resort, kan du godt begynde at glæde dig, i hvert fald hvis du er til fest og glade farver. De glade farver præger hele hotellet, og det er ikke bare i overført betydning. Du bor i centrum af Chaweng, og der er ikke langt til det livlige centrum. Samtidig er der en dejlig pool i haven med udsigt til den skønne strand. 

Baan Samui Resort er et godt valg, hvis du sætter pris på "fest og glade farver". Der er glade farver overalt på hotellet, og det gælder både indvendigt og udvendigt, og er du mest til minimalistisk design i naturens egne, afdæmpede farver, er det nok ikke Baan Samui Resort du skal vælge til din ferie. Her kommer du til at bo i centrum af Chaweng, og der er ikke langt til det livlige centrum, hvis ikke hotellets underholdning er tilstrækkkelig.

Det er et populært hotel med mange stamgæster, og de sætter stor pris på den gode service, som præger stedet. Du kan hygge dig ved den dejlige pool med en kølig forfriskning i hånden, hvis ikke du foretrækker at gå de få skridt til den hvide sandstrand. Du kan nyde alle dagens måltider i én af hotellets restauranter, og du har også mulighed for at spise direkte på stranden. Om aftenen er der underholdning, og i dagens løb er der mulighed for at prøve forskellige former for vandsport mod betaling. Trænger du til at blive forkælet, kan du også bestille en gang massage. 

 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor på et hotel i centrum, hvor der er både underholdning og aktiviteter, så du skal være indstillet på et vist støjniveau. 

Læs mere om Baan Samui Resort

Værelser

På hotel Baan Samui Resort er der i alt 79 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. De er indrettet med mange farver, ligesom resten af hotellet, og alle værelser har som minimum balkon eller terrasse, aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Baan Samui Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Baan Samui Resort
14/7 Moo 2, Surat Thani
84320 Chaweng Beach, Koh Samui, Thailand

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...