Om hotellet

Marieb
Besøgt af
Marieb
fra Signatours

Chaweng Regent Beach Resort

Hvis du vælger at holde din næste ferie på hotel Chaweng Regent Beach Resort, kommer du til at bo i en sand oase midt i Chawengs hyggelige centrum, og samtidig bor du lige ud til vandet. Der er ikke langt til det livlige centrum, og den grønne have er et sandt lille paradis. Der er flere swimmingpools både til store og små, og du kan spise alle dine måltider i hotellets restaurant. 

Hotel Chaweng Regent Beach Resort er et godt valg både til par og børnefamilier. Her bor du i en dejlig, grøn have lige ud til den berømte sandstrand, som netop på dette sted er specielt attraktiv for børnefamilier, da vandet ikke er særlig dybt. Har du selv lyst til en svømmetur i havet, skal du dog ikke fortvivle, for du skal blot gå et par minutter langs stranden for at finde dybere vand. Beliggenheden i centrum, hvor du finder både butikker og restauranter, samtidig med at du har gåafstand til det mere livlige natteliv, er ideel for de fleste. 

Hotellet har en døgnåben reception, hvor du altid kan få råd og vejledning, og her kan du naturligvis også bestille udflugter både til lands og til vands. Der er et fitnesscenter, hvis du får lyst til lidt motion, og hotellet tilbyder også undervisning i yoga. Der er et spa- og wellnesscenter, og så kan du vælge mellem hele 2 dejlige swimmingpools, den ene i haven og den anden nede ved stranden, og der er en afdeling til familiens yngste begge steder. Der er flere restauranter, hvor du kan nyde dagens måltider, og skal det være ekstra romantisk, har du også mulighed for en privat middag direkte på stranden under de blinkende stjerner. 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor i et forholdsvis roligt område, men må alligevel være indstillet på et vist støjniveau fra aktiviteter på hotellet og de omkringliggende barer. Vandet ved hotellet er forholdsvis lavt og derfor meget velegnet til især mindre børn, men hvis du går blot 5 minutter langs stranden, kommer du til et område med dybere vand. 

Læs mere om Chaweng Regent Beach Resort

Værelser

På hotel Chaweng Regent Beach Resort er der i alt 155 værelser, suiter og villaer i forskellige størrelser og kategorier. Stort set alle har en balkon eller terrasse, men det kan dog ikke garanteres 100% i economy- og standardværelser. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, wi-fi, el-kedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Chaweng Regent Beach Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Chaweng Regent Beach Resort
155/4 Chaweng Beach, Suratthani
84320 Chaweng Beach, Koh Samui, Thailand

 • Nærmeste strand: 25 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...