Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

The Library

Moderne og minimalistisk er nøgleord for The Library. Nå ja, og bøger. Hotellet har en skøn beliggenhed ned til den berømte sandstrand i Chaweng i gåafstand fra byens livlige centrum. Hotellet er oplagt til unge og yngre voksne, der søger et hotel af høj standard med en urban atmosfære – det kunne måske have ligget i en europæisk storby, men nu ligger det altså midt på en paradisstrand i Thailand. Det er ikke dårligt! 

The Library består af kun 46 værelser, suiter og villaer, der ligger på en 200 m lang grund, der strækker sig ned til den brede Chaweng Beach. Helt nede ved stranden ligger poolområdet med en karakteristisk rød swimmingpool samt solterrasse med solsenge og parasoller. Her kan du ligge og læse en god bog fra hotellets bibliotek eller blot slappe af og nyde solen og den smukke udsigt over havet. Har du bestilt opholdet med morgenmad, serveres denne i restauranten ”The Page”, der også har et fristende menukort til frokost og aftensmad. 

Jeg vil anbefale, at du afslutter dagen med en cocktail i ”Drink Gallery”, der har intet mindre end 101 cocktails på menukortet. Hvis du får lyst til at blive hængende til aften, kan du supplere med forskellige tapas med inspiration fra det thailandske køkken. Du finder selvfølgelig også et væld af restauranter i Chaweng centrum og langs stranden, hvis du hellere vil ud og opleve byen, der også har et meget livligt natteliv. Vil du gerne holde formen ved lige under ferien, har The Library et lille fitnessrum, og du kan også låne kajakker, paddleboards eller prøve kræfter med windsurfing. Jeg ønsker dig en rigtig god ferie på The Library!

Godt at vide

Hotellet har en tydelig voksen profil og henvender sig til unge og yngre voksne, der søger indkvartering i moderne og eksklusive rammer. Hotellet er dog ikke børnefrit, da det også byder børnefamilier velkomne. 

Læs mere om The Library

Værelser

Her er 80 moderne indrettede værelser, suiter og villaer i forskellige kategorier. Alle værelseskategorier har balkon/terrasse og faciliteter som aircondition, deponeringsboks, Wi-Fi, TV, minibar og te- og kaffefaciliteter. Villaerne har privat pool.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Library

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • 2 el. flere soveværelser
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Library
Moo 2, Chaweng Beach, Bophut,14/1
84320 Ko Samui, Thailand

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 300 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...