Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Baywater Resort Koh Samui

Baywater Resort Koh Samui møder dig med frodige og tropiske omgivelser samt gode faciliteter til hele familien. Samtidig vil du opleve en rigtig god service fra de søde og gæstfrie værter. Her i eksotiske Choeng Mon Beach er ferielivet i top, og atmosfæren dejligt afslappende. Nyd også den indbydende solterrasse med stor pool og børneafsnit. Du kan også slentre ned til den skønne sandstrand.

Charmen og den fine service mærker du med det samme. Du vil også mærke den hjemlige følelse, når du træder ind i de komfortable og rummelige værelser eller villaer, der alle har en hyggelig atmosfære. De fleste tilbyder privat balkon/terrasse med fin udsigt til de frodige og grønne omgivelser. Nogle af villaerne og værelserne byder på direkte adgang til poolområde. Du føler dig privilegeret på dette charmerende resort, og det samme vil dine smagsløg mærke, når de bliver forkælet med rigtig god mad på den hyggelige restaurant beliggende ved poolområdet. 

Morgen, middag og aften kan du vælge mellem lækre thaispecialiteter eller internationale retter. Det dejlige og store poolområde er hotellets skønne midtpunkt. Det er også her, at du finder den herlige feriestemning og den gode service ved barerne. Swimmingpoolen er opdelt, så børnene kan boltre sig på det lave vand og hygge sig. Det kan de også i børneklubben eller på stranden. Du skal også udnytte nærheden til havet, ikke blot til en dejlig svømmetur, men så sandelig også til at dyrke noget sjov vandsport eller tage på bådtur til de nærliggende øer. Specielt øerne i Ang Thong Marine National Park er billedskønne. Når du har brug for mere afslapning eller motion, tilbyder hotellet massage og et udmærket fitnessrum med udsigt til poolen.    
 

Godt at vide

Baywater Resort Koh Samui tilbyder ophold uden pension eller med morgenmad.
Choeng Mon Beach er fantastisk til badeferie med lækker sandstrand, perfekt til par eller børnefamilier, som resten af Koh Samui og med en rolig atmosfære. Hvis du ønsker lidt afveksling med større strand og livligt natteliv, kan du nemt komme til Chaweng Beach, der ligger 5,5 km mod syd.  
 

Læs mere om Baywater Resort Koh Samui

Værelser

Hotellet har 99 komfortable og rummelige værelser eller villaer, der alle har en hyggelig atmosfære. De fleste tilbyder privat balkon/terrasse med fin udsigt til de frodige og grønne omgivelser. Nogle af villaerne og værelserne byder på direkte adgang til poolområde.  

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Baywater Resort Koh Samui

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Baywater Resort Koh Samui
88/18 Moo 5 T.bophut, Koh Samui,
84320 Suratthani, Thailand

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 6 km
 • Afstand til Central Festival i Chaweng: 6 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...