Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Lamai Buri Resort

Hvis du vælger at holde din næste ferie på Lamai Buri Resort, kan du se frem til en ferie i grønne omgivelser og i gåafstand til både stranden og det livlige centrum. Du kan vælge mellem almindelige hotelværelser, som er fordelt på fire etager, samt suiter og villaer/bungalows som primært er fordelt rundt omkring i haven. Det er et hotel, hvor du får meget for pengene, men du må samtidig ikke forvente den store luksus. 

Cirka en kilometer fra det livlige centrum i Lamai Beach og knap 500 meter fra havet og stranden finder du Lamai Buri Resort. Det er et 3-stjernet hotel med mange stamgæster, som sætter pris på den rolige beliggenhed og ikke mindst det faktum, at de kan holde ferie i en længere periode for et ganske lille budget. Hotellet ligger i en dejlig, grøn have, og du kan nyde din ferie på en solseng ved poolen med en kølig forfriskning fra poolbaren. Rejser du med børn, er der en lille afdeling i poolen, som er beregnet til dem. 

Du kan nyde dagens måltider i hotellets restaurant, hvorfra der er udsigt mod haven og poolen, men der er også flere spisesteder i lokalområdet, hvis du har lyst til forandring, lige som der ligger et lille supermarked stort set lige uden for døren. Har du lyst til en tur i byen, tager det heller ikke lang tid at gå til det mere livlige centrum i Lamai, hvor du finder et godt udvalg af både barer og restauranter. 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor på et enkelt indrettet turistklassehotel med 3 stjerner, og det er et godt køb til prisen, men du skal ikke forvente noget særligt af standarden. Der er mange stamgæster, som sætter pris på at kunne bo på hotellet i en længere periode, også med et begrænset feriebudget. Du bor i et område med mange turister og underholdning, så du må være indstillet på et vist støjniveau, selv om hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra det livlige centrum. 

Læs mere om Lamai Buri Resort

Værelser

Der er i alt 60 enkelt indrettede værelser, suiter og villaer i forskellige størrelser og kategorier på Lamai Buri Resort. Stort set alle har en lille balkon eller terrasse (ikke standardværelser), og der er aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Lamai Buri Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Lamai Buri Resort
126/69 Moo3, T. Maret
84310 Lamai Beach, Koh Samui, Thailand

 • Nærmeste strand: 500 m
 • Afstand til centrum: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...