Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Manathai Koh Samui

Hvis du vælger at holde din næste ferie på hotel Manathai Koh Samui, kan du godt begynde at glæde dig. Hotellet er opført i såkaldt kolonistil og har en helt særlig atmosfære. Det er delt i to afdelinger, hvoraf den ene ligger lige ud til havet, mens den anden ligger på den modsatte side af vejen og ud mod bjergene. Der er en dejlig have og flere swimmingpools. 

Manathai Koh Samui blev bygget i 2006, men på grund af den romantiske og helt særlige kolonistil giver det umiddelbart indtryk af at være en del ældre. De 148 værelser og suiter er fordelt i flere forskellige bygninger rundt omkring i den dejlige have. Den smagfulde indretning er utrolig indbydende, så det vil ikke undre mig, hvis du rent faktisk vælger at bruge meget af din tid på værelset eller i suiten, for der er flere forskellige muligheder for indkvartering.

Du kan også hygge dig på en solseng ved poolen, og her kan du vælge mellem en pool i haven eller den dejlige infinitypool, som ligger ud mod stranden og havet. Det er også her, du finder poolbaren, og så kan du naturligvis også nyde dine måltider med udsigt over havet. Hotellet har 3 forskellige restauranter, og du har mulighed for at bestille et ophold med halv- eller helpension, hvis din ferie skal være ekstra bekvem. Rejser du med børn, er der en miniklub for famliliens yngste medlemmer, og til de voksne er der et fitnesscenter, lige som du kan bestille forskellige former for massage, hvis du har lyst til at forkæle dig selv. 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor i et roligt område, men der er ikke mere end ca. 10 minutters gang til centrum i Lamai. Hotellet er delt i to afdelinger, som ligger på hver sin side af vejen, men du skal ikke være bekymret, hvis der er børn og ældre i familien, for der er naturligvis vagter fra hotellet, som gerne stopper trafikken og hjælper dig over vejen. 

Læs mere om Manathai Koh Samui

Værelser

Der er i alt 148 smagfuldt indrettede værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier på Manathai Koh Samui. Mange af dem har en lille balkon, en terrasse eller en lille have, dog uden garanti for udsigt, men der er samtidig også en del af suiterne, som ikke har balkon. Der er særlige familiesuiter, hvor der er fokus på familiens yngste, og i flere af dem er der køjesenge til børnene. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, el-kedel, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Manathai Koh Samui

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Manathai Koh Samui
173/41 Moo.4 Robkoh Road, Maret
84310 Lamai Beach, Koh Samui, Thailand

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 700 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...