Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Ananta Burin Resort

Ananta Burin Resort, møder dig med tropiske og eksotiske omgivelser og gode faciliteter til hele familien. Du vil også opleve en rigtigt god og personlig service fra det søde og gæstfrie personale. Ferielivet er godt, og du vil nyde de indbydende solterrasser med dejligt pool-område. Børnene elsker fantasy poolen med vandrutsjebaner. Den anden pool er også flot og byder på rolig atmosfære og børneafsnit.  

Det er nemt at føle sig hjemme på dette gode og familievenlige resort, der samtidig ligger i gåafstand til to fine strande og den hyggelige by. Værelserne har en fin dekoration og holdt i moderne Thailandsk stil, og alle er komfortable med moderne faciliteter. Mange tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpoolen og nogle har desuden direkte adgang til poolen. Udover at sove godt, er maden jo også en vigtig ingrediens i ferien, og her serveres rigtigt god mad, både Thai specialiteter og internationale retter, i hyggelig atmosfære. Hygge og god atmosfære mærker du også på pool-baren.

Efter en dejlig dag ved poolen, på den nærliggende strand eller på udflugt, er det skønt med en afslappende Thai massage. Du skal også udnytte nærheden til havet, ikke blot til en dejlig svømmetur, men så sandelig også til at dyrke noget sjov vandsport eller tage med båd til de fantastiske strande på de nærliggende øer. Skærgården ud for Krabi, tilbyder nogle af de allerflotteste strande og rigtig gode snorkling- samt dykkermuligheder. 
 

Godt at vide

Ananta Burin Resort tilbyder ophold uden pension eller med morgenmad.
Ao Nang er nok den hyggeligste by i Krabi og fantastisk til badeferie med gode sandstrande som resten af Krabi og med en hyggelig atmosfære. Hvis du ønsker lidt afveksling, kan jeg anbefale at tage med longtailboat til en af de flotteste strande på fastlandet, nemlig Railay Beach. 
 

Læs mere om Ananta Burin Resort

Værelser

Hotellet har 75 værelser, der alle har en fin dekoration og holdt i moderne Thailandsk stil, og er komfortable med moderne faciliteter. Mange tilbyder privat balkon/terrasse med fin udsigt til swimmingpoolen og nogle har desuden direkte adgang til poolen.        

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Ananta Burin Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Ananta Burin Resort
166 Moo 3, Aonang, A. Muang
81180 Krabi, Thailand

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Afstand til centrum: 600 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...