Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Aonang Paradise Resort

Hvis du hører til en af dem, der foretrækker at bruge dit feriebudget på andet end overnatning, men samtidig gerne vil bo godt i et attraktivt område på et hotel, hvor der er adgang til swimmingpool, børnepool og restaurant, så kunne Aonang Paradise Resort godt være det perfekte sted for dig. 

Lige i udkanten af den hyggelige og autentiske by, Ao Nang, finder du det 3-stjernede hotel Aonang Paradise Resort. Det ligger lidt tilbagetrukket fra hovedgaden i en dejlig have, hvorfra der er en fantastisk udsigt mod de imponerende bjerge i området. Hvis du vil en tur ind til det lokale centrum eller har lyst til at hygge dig på den dejlige sandstrand, tager det ikke mere end ca. 10 minutter at gå til begge dele.

I haven finder du swimmingpoolen, som også har en afdeling til familiens yngre medlemmer. Børnepoolen er dog 75 cm dyb, så børnene skal have en vis størrelse, hvis de ikke skal være under opsyn. Af uvisse årsager har ejerne valgt at lave poolen i en rød farve. Det gælder også de behagelige madrasser, hvor du kan slikke sol og nyde tilværelsen. Det giver et noget anderledes indtryk og er noget, som du nok lige skal vænne dig til. Du kan nyde dine måltider i hotellets lille restaurant, og trænger du til at få sved på panden, kan du benytte stedets motionsrum, hvor der er nogle få redskaber. 
 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor i et roligt område i udkanten af byen, men må alligevel være indstillet på et vist støjniveau. 

Læs mere om Aonang Paradise Resort

Værelser

Der er i alt 35 pænt, men enkelt indrettede værelser og villaer i forskellige størrelser og kategorier på Aonang Paradise Resort. De fleste værelser ligger i mindre bygninger rundt omkring i haven, og alle har en større eller mindre balkon eller udendørsområde. Værelserne har som minimum aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, elkedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Derudover findes der en 2-etagers villa med 3 soveværelser og køkken, hvis I er flere, der rejser sammen. Familieværelserne har to kingsizebeds i soveværelset samt to sovepladser i stuen. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Aonang Paradise Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Aonang Paradise Resort
25/18 Moo 2
81000 Ao Nang, Krabi, Thailand

 • Nærmeste strand: 650 m
 • Afstand til centrum: 400 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...