Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Centara Grand Beach Resort & Villas

Hvis du hører til en af dem, der foretrækker at bo midt i den guddommeligt smukke natur lige ud til havet på Krabi, og sætter du pris på en standard ud over det sædvanlige, samtidig med at dine børn er mere end velkomne, så er Centara Grand Beach Resort & Villas et godt bud på din næste ferie. 

Centara Grand Beach Resort & Villas er et dejligt 5-stjernet hotel, som mest af alt minder om en lille landsby. Det ligger i frodige omgivelser lige syd for Ao Nang, og der er kun et stenkast til den private sandstrand Pai Plong, hvorfra der også er gratis bådtransfer til den populære strand Nopparatthara. Hvis du vil en tur ind til Ao Nang, tager det ikke mange minutter, for du kan benytte den lille natursti gennem skoven. 

Hotellet er bygget i 2004 og består af i alt 30 forskellige bygninger, som bl.a. rummer de 194 eksklusive værelser og villaer. Du kan nyde din ferie på en behagelig solseng ved en af de to smukt placerede swimmingpools, som ligger direkte ud mod stranden i det, der mest af alt minder om Paradisets have. Til at fuldende det fantastiske sceneri er hotellet omkranset af de imponerende bjerge, som er nogle af de mest fotograferede i Thailand. På hotellet er der både miniklub og en pool til de mindste, der er fitnesscenter, spa og wellness, og du kan nyde dine måltider i en af de gode restauranter sammen med den fantastiske udsigt. 
 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor ca. 500 meter syd for Ao Nang midt i naturen, så området er roligt, men da der også er en del aktiviteter og underholdning på stedet, skal du være indstillet på et vist støjniveau. Området er kuperet med en del niveauforskelle, så stedet kan ikke anbefales til dårligt gående. Der er ingen veje, som fører ind til hotellet, så eneste måde at komme til byen på er ved at benytte hotellets båd eller gå ad den vandresti (monkey trail) som forbinder hotellet med Ao Nang. Hotellet forventer, at gæsterne er omklædt til middagen. 

Læs mere om Centara Grand Beach Resort & Villas

Værelser

Der er i alt 194 smagfuldt indrettede værelser og villaer i forskellige størrelser og kategorier på Centara Grand Beach Resort & Villas. Alle har en større eller mindre balkon eller terrasse, flere har jacuzzi, og en del har havudsigt. Værelserne har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, elkedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Centara Grand Beach Resort & Villas

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Centara Grand Beach Resort & Villas
396-396/1 Moo 2, Amphur Muang
81000 Ao Nang, Krabi, Thailand

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...