Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach

På Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach mødes du med afslappet atmosfære samt eksotiske og tropiske omgivelser. Ferielivet er godt og bliver endnu bedre med den fine service fra de gæstfrie og søde værter. Stemningen er god, både på stranden, der ligger inden for slentreafstand, men også ved den indbydende swimmingpool med børneafsnit omkranset af hyggelig og frodig have. 

Du vil hurtigt føle dig godt tilpas og mærke den gode service og komfort. Det samme gør sig gældende på de moderne værelser, der alle er lyse og venlige og med fin dekoration. Flertallet tilbyder privat balkon/terrasse med fin udsigt til den frodige have eller swimmingpoolen. Efter en god nats søvn er det altid godt med en god morgenmad, og det vil du opleve på hotellets hyggelige morgenmadsrestaurant, hvor du mødes med smil og afslappet atmosfære. 

Når dine smagsløg skal forkæles med frisk fisk og skaldyr, kan du sætte dig til rette på Sala Talay Bistro, blot få skridt fra hotellet, hvor du også har udsigt over Andaman Havet. Du skal bestemt udnytte, at du bor tæt på stranden og havet, ikke blot til en dejlig svømmetur eller en flot solnedgang, men så sandelig også til sjov vandsport. Du kan også tage med båd til de fantastiske strande på de nærliggende øer. Skærgården ud for Krabi byder på nogle af de allerflotteste strande og rigtig gode snorkling- og dykkermuligheder. Motionen kan du også holde ved lige i hotellets fitnessrum, der holder døgnåbent. 
 

Godt at vide

Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach tilbyder ophold uden pension eller med morgenmad.
Ao Nang er nok den hyggeligste by i Krabi og fantastisk til badeferie med gode sandstrande som resten af Krabi og med en hyggelig atmosfære. Hvis du ønsker lidt afveksling, kan jeg anbefale at tage med longtailboat til en af de flotteste strande på fastlandet, nemlig Railay Beach. 
 

Læs mere om Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach

Værelser

Hotellet har 218 moderne værelser, der alle er lyse og venlige og med fin dekoration. Flertallet tilbyder privat balkon/terrasse med fin udsigt til den frodige have eller swimmingpoolen.         

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach
123/3 Moo.3 Ao Nang, Muang
81180 Krabi, Thailand

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...