Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Peace Laguna Resort

Hvis du vælger at holde din næste ferie på Peace Laguna Resort, kan du godt begynde at glæde dig. Her kommer du til at bo midt i naturen, samtidig med at du alligevel befinder dig i centrum af Ao Nang. Der er kun en kort spadseretur til stranden, og hotellet har oven i købet sin egen lille sø.  

De mange stamgæster kan næsten ikke få armene ned, når de skal beskrive Peace Laguna Resort, og ord som "oase" og "paradis" høres ofte. Det er et helt særligt hotel, som primært består af almindelige hotelværelser, som ligger i bygninger med flere etager, men det, der adskiller det fra de fleste andre hoteller, er de små bungalows, som ligger rundt om den lille sø, og hvorfra du har en helt fantastisk udsigt mod den smukke natur, som omgiver stedet. Her kan du nyde ferien i dit eget lille paradis, mens fuglene synger, og freden sænker sig. 

Du kan vælge mellem flere, forskellige swimmingpools, og der er naturligvis også en særlig børnepool til familiens yngste medlemmer. De kan også hygge sig med de nye kammerater i miniklubben, hvor der er forskellige aktiviteter. Har du lyst til at tage en tur på stranden, tager det ikke mere end 10 minutter, før du står med sand mellem tæerne. Du kan benytte hotellets fitnesscenter, hvis du har lyst til lidt motion, og trænger du til at blive forkælet, kan du bestille forskellige former for behandlinger og massage i spa- og wellnesscentret. Du kan nyde alle dine måltider i hotellets restaurant, hvis ikke du foretrækker at udforske de mange alternativer i lokalområdet. Du kan slutte dagen med en kølig forfriskning på din private balkon eller terrasse, mens naturens lyde sænker sig over området. 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor i et roligt område lige i udkanten af Ao Nangs centrum, og selv om der er mange børn på området, er der generelt stille og fredeligt, selv om du nok må være indstillet på et vist støjniveau. 

Læs mere om Peace Laguna Resort

Værelser

På Peace Laguna Resort er der i alt 149 værelser, bungalows og villaer i forskellige størrelser og kategorier. De har alle balkon eller terrasse (kan dog ikke garanteres i economy-værelser). Du kan vælge mellem almindelige hotelværelser og de små, hyggelige bungalows/villaer, som ligger rundt omkring i området, og hvor enkelte har balkon direkte ud mod den lille sø. Alle har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks, elkedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Peace Laguna Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Peace Laguna Resort
193 Moo2
81000 Ao Nang, Krabi, Thailand

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...