Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Arinara Bangtao Beach Resort

Hvis du gerne vil bo i rolige omgivelser tæt på én af Phukets bedste sandstrande, vil jeg anbefale dig at se nærmere på Arinara Bangtao Beach Resort. Hotellet er af god, middel standard og har et stort poolområde og gode faciliteter for både børn og voksne. Her kan du holde en afslappende ferie i smukke omgivelser til en rimelig pris. 

Arinara Bangtao Beach Resort har et indbydende poolområde med flere forbundne swimmingpools, børnepool med vandrutsjebane og solterrasse med solsenge og parasoller. Her er der både plads til solbadning, afslapning og svømmeture. Sandstranden ligger for enden af hotellets grund, og den strækker sig ca. 4 km mod nord. Hotellet er derfor et oplagt valg til dig, der gerne vil holde badeferie i eksotiske omgivelser. 

Hører du blandt dem, der gerne vil holde formen ved lige under ferien, har hotellet et lille fitnessrum og tilbyder også bordtennis, billard og beachvolley. Rejser du med børn, er her både legeplads og indendørs legerum. Opholdet på Arinara Bangtao Beach Resort er normalt inkl. morgenmad, der serveres fra buffet i den internationale restaurant, ”Nara Restaurant”. Her tilbydes også frokost og aftensmad, og hvis du vil udforske det velsmagende thailandske køkken, frister den hyggelige ”Rimnahm Restaurant” med mange spændende retter fra det lokale køkken. Jeg anbefaler Arinara Bangtao Beach Resort til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo tæt på stranden i rolige omgivelser. 

Godt at vide

Hotellet ligger i rolige omgivelser, og du må påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet. 

Hotellets grund grænser ned til stranden, men der kan være op til 200 m fra dit værelse til stranden. 

Læs mere om Arinara Bangtao Beach Resort

Værelser

Her er 206 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelser har balkon/terrasse samt faciliteter som aircondition, TV, telefon, deponeringsboks, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi, minikøleskab og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Arinara Bangtao Beach Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Arinara Bangtao Beach Resort
72/9 Moo 3, Bangtao Beach, Bang Thao, Phuket, Thai,
83110 Choeng Thale, Thailand

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...