Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Best Western Premier Bangtao Resort & Spa

Bangtao Beach er mere end 5 km lang og er én af de bedste sandstrande på Phukets nordvestkyst. I den sydlige ende ligger det populære hotel, Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa. Her er et dejligt poolområde og gode faciliteter for både børn og voksne, og hotellet er oplagt til din næste familieferie i eksotiske omgivelser. 

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa er populært blandt både voksne og børnefamilier. Her får du en god service, og personalet er meget imødekommende. Det store poolområde har to swimmingpools, den ene med en swim-up poolbar, og her er også en separat børnepool. Her er flere små solterrasser med solsenge og parasoller, og slanke palmer kaster svalende skygger over dele af området. Det er ikke svært at forstå, hvorfor mange gæster nyder at tilbringe tid her – når altså den skønne sandstrand nedenfor hotellet ikke trækker. 

Opholdet på Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa er med morgenmad, men du kan også bestille halvpension eller helpension, hvis du foretrækker at få flere af feriens måltider serveret. ”The Beach Restaurant” serverer morgenmad og aftensmad fra buffet med forskellige retter inspireret af det thailandske og internationale køkken. Frokosten kan du spise i ”Seaside Seafood Kitchen”, der har lette retter samt fisk og skaldyr på menukortet. Hvis du er glad for massage, kan du glæde dig til din ferie i Bangtao, da hotellet tilbyder eget spa-center med et varieret udvalg af skønheds- og massagebehandlinger. Hvis du rejser med børn, kan de glæde sig til sjove lege og aktiviteter i miniklubben (her tales ikke dansk), hvor forældrene også er velkomne.  

Godt at vide

Bungalows er ikke fritliggende, men værelser i lave, toetagers bygninger. 

Hotellet ligger i rolige omgivelser, og her er ikke meget lokalliv. Du må derfor påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet. 

Læs mere om Best Western Premier Bangtao Resort & Spa

Værelser

Her er 199 pænt indrettede værelser, bungalows og suiter i forskellige kategorier. Alle værelser har balkon/terrasse samt faciliteter som aircondition, TV, telefon, deponeringsboks, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi, minibar, badekåbe, slippers og hårtørrer. Bemærk, at bungalows ikke er fritliggende, men værelser i lave, toetagers bygninger. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Best Western Premier Bangtao Resort & Spa

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Best Western Premier Bangtao Resort & Spa
Moo 3, Cheung Thalay, Thalang,124/29
83110 Phuket, Thailand

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 2,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...