Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

The Thavorn Beach Village Resort

På The Thavorn Beach Village Resort oplever du en rigtig god og personlig service, som de søde og gæstfrie værter sørger for. Samtidig mødes du med en skøn udsigt over Nakalay Bugten og en herlig afslappet stemning. Du skal bare slappe af og nyde de frodige omgivelser samt den lækre laguneformede swimmingpool, der ligger blot få skridt fra hotellets private strand. Ferielivet er godt her i tropiske og eksotiske Kamala.

Du er omgivet af tropiske haver, og servicen er i top. Det kan du allerede mærke ved ankomsten til receptionen. Og de dejlige grønne omgivelser er du tæt på, uanset om du vælger at bo i en af suiterne eller i bungalow ved stranden. Alle boligerne er meget komfortable med moderne faciliteter. Der er plads til hele familien i de største boliger. Samtidig har de allerfleste privat balkon/terrasse med skøn udsigt til havet, swimmingpoolen eller de overvældende, grønne omgivelser.

Her på vestkysten af skønne Phuket kan du opleve de smukke farver, når solen går ned over Andaman Havet. En anden god oplevelse er den rigtig gode mad, du kan vælge imellem. På Old Siam Restaurant spiser du lækre thaispecialiteter, og på den lige så hyggelige Maria Terrace serverer de mere internationale retter. Stemningen og atmosfæren er hyggelig, og det mærker du også på hotellets charmerende barer og cafeer. Charme og mere forkælelse kan du opleve i det lækre spa-område, hvor du modtager de skønneste massager og wellnessbehandlinger. Her bliver du også tilbudt afslappende bade og sauna. Når du ønsker at motionere, kan du træde ind i det udmærkede fitnessrum. 
 

Godt at vide

The Thavorn Beach Village Resort tilbyder ophold med morgenmad.
Når der er lavvande, kan hotellets private strand blive mindre velegnet til svømning. Ved de større strande i Kamala (3 km) og Patong (6 km) kan du også nyde strandlivet.
Kamala Beach er ferie i fredelige og rolige omgivelser. Velegnet til børnefamilier og voksne, der ønsker en afslappet ferie. Den større og mere livlige ferieby, Patong, ligger 6 km sydpå og kan nemt nås med hotellets shuttlebus.   
 

Læs mere om The Thavorn Beach Village Resort

Værelser

Hotellet har 185 værelser, suiter og bungalows, og de dejlige, grønne omgivelser er du tæt på, uanset hvordan du vælger at bo. Alle boligerne er meget komfortable med moderne faciliteter. Der er plads til hele familien i de største boliger. Samtidig har de allerfleste privat balkon/terrasse med skøn udsigt til havet, swimmingpoolen eller de overvældende, grønne omgivelser.   

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Thavorn Beach Village Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Thavorn Beach Village Resort
6/2 Moo 6 Kamala, Kathu
83150 Phuket, Thailand

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 3,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...