Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay møder dig med flot udsigt over Kalim Bugten og dejlige frodige omgivelser. De meget søde og servicemindede værter yder en rigtig fin service. Feriestemningen er herligt afslappende, og det bedste sted at slappe af og nyde det gode ferieliv er på den indbydende solterrasse med flot infinity-pool, og herfra er det også muligt at nyde de tropiske og eksotiske omgivelser i charmerende Kamala.

Service og komfort er i højsædet på dette gode, førsteklasses hotel. Det mærker du allerede ved ankomst til receptionen, men også når du træder ind i dit værelse, suite eller villa. For alle boliger er meget komfortable og moderne med venlige lyse farver, der matcher godt til det nærliggende hav, der kan ses fra de fleste boliger. Desuden tilbyder mange af boligerne privat balkon/terrasse og nogle endda privat pool.

Det gode ferieliv skal også krydres med god mad, og her kan du vælge mellem to restauranter med både det velkendte thaikøkken og internationaler retter i de dejligste omgivelser med havudsigten som prikken over i'et. Du kan også sætte dig til rette på en af de to hyggelige barer og nyde den samme gode udsigt. Stemningen og atmosfæren er altid god, men specielt hen mod aften begejstres du af udsigten og den farverige, tropiske solnedgang. Lidt ekstra forkælelse kan du få i hotellets Spa & Wellnessområde, hvor her venter dejlig, afslappende massage og skønne wellnessbehandlinger, pool og et fitnessrum, hvor du kan holde formen ved lige.  
 

Godt at vide

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay tilbyder ophold uden pension, med morgenmad, halvpension eller helpension.
Den lille strand med strandbar 200 meter fra hotellet er ikke så badevenlig. Men ved de større og dejlige strande i Kamala (3,5 km) og Patong (4,5 km) kan du nyde strandlivet i fulde drag.
Kamala Beach er ferie i fredelige og rolige omgivelser. Velegnet til børnefamilier og voksne, der ønsker en afslappet ferie. Den større og mere livlige ferieby, Patong, ligger 4,5 km sydpå og kan nemt nås med hotellets shuttlebus.   

Læs mere om Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Værelser

Hotellet har 346 værelser, suiter og villaer, der alle er meget komfortable og moderne med venlige, lyse farver, der matcher godt til det nærliggende hav, der kan nydes fra de fleste boliger. Desuden tilbyder mange af boligerne privat balkon/terrasse og nogle endda privat pool.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay
8/18-19 Moo 6, Kamala, Kathu,
83150 Kamala - Kalim Bay, Thailand

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 4 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...