Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Chanalai Hillside Resort

Hvis du vælger at holde din næste ferie på hotel Chanalai Hillside Resort, kan du se frem til et ophold på et dejligt hotel med god standard i rolige omgivelser, men dog i gåafstand til stranden og centrum. Der er flere forskellige pools, bl.a. en børnepool og en pool på tagterrassen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet og bjergene. Du kan bestille ophold med halv- eller helpension. 

Hotel Chanalai Hillside Resort er et dejligt, 4-stjernet hotel som ligger lidt tilbagetrukket fra stranden og det lille centrum i Karon, men ikke længere end du kan gå dertil på ca. 10 minutter. Har du lyst til aftenunderholdning, er der ikke langt til det livlige Patong Beach med en taxa. Hotellet er i syv etager og har i alt 211 værelser i forskellige kategorier, men som alle stort set ligner hinanden, i modsætning til mange andre hoteller i Thailand. Du kan nyde din ferie ved swimmingpoolen, hvor der også er en lille afdeling til familiens yngste medlemmer, og så er der en pool på taget, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havet i det fjerne og de grønne bjerge, som ligger lige bag hotellet. 

Har du brug for hjælp, kan du altid henvende dig i receptionen, som er åben 24 timer i døgnet. Der er gratis wi-fi på hotellet, hvis du skal i kontakt med omverdenen. Du kan bestille forfriskninger i hotellets bar, og når sulten melder sig, er der flere muligheder. Du kan vælge et ophold helt uden måltider, men du kan også bestille en ferie med inkluderet morgenmad, halv- eller helpension, hvis det skal være ekstra bekvemt. Selv om hotellet ikke har et egentligt wellnesscenter, kan du naturligvis bestille en omgang massage, hvis du har brug for at blive forkælet. 

Godt at vide

Hotellet ligger ca. 600 meter fra stranden og det lille centrum i Karon. Selv om der ikke er mange aktiviteter og underholdning på hotellet, skal du alligevel være indstillet på et vist støjniveau. 

Læs mere om Chanalai Hillside Resort

Værelser

Hotellet har i alt 211 værelser i forskellige kategorier. De er alle pænt og enkelt indrettet, og der er lagt vægt på gode materialer, bl.a. ortopædiske madrasser, så du er sikker på en god nats søvn. Alle værelser har balkon eller terrasse og de fleste har udsigt mod poolen, mens andre har udsigt mod havet eller bjergene. Enkelte værelser har direkte adgang til pool, og alle har aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi, elkedel samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.  

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Chanalai Hillside Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Chanalai Hillside Resort
10 Patak Road, Soi 24, Muang
83100 Karon Beach, Phuket, Thailand

 • Nærmeste strand: 600 m
 • Afstand til centrum: 600 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...