Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Thavorn Palm Beach Resort

På Thavorn Palm Beach Resort mødes du med skønne, tropiske og grønne omgivelser samt gode faciliteter til hele familien. Her oplever du samtidig et meget sødt og gæstfrit personale, der sørger for en personlig og fin service. Feriestemningen er herligt afslappende, og det er helt naturligt, når du bor godt og har den lækre strand lige uden for døren. Ferielivet er bare godt i eksotiske Karon, og du nyder godt af blandt andet fire flotte swimmingpools og børnepool. 

Allerede ved ankomst kan du mærke den venlige gæstfrihed, og du bor godt på dette dejlige og familievenlige hotel med komfortable og rummelige værelser samt suiter. Flertallet tilbyder privat balkon/terrasse og skøn udsigt til enten Andaman Havet, de tropiske haver eller poolområdet. En god ferie skal også indeholde god mad, og det er lige præcis det, du oplever på hotellets tre restauranter, hvor smagsløgene bliver forkælet med både lækre thai-specialiteter og internationalt køkken.

Prøv for eksempel Old Siam Thai Restaurant, der, udover dejlig mad, også byder på havudsigt, og når tropeaftenen starter, kan du opleve den maleriske solnedgang. Overalt er stemningen og atmosfæren afslappet, og du er omgivet af flotte pools, eksotiske haver og slanke palmer. I disse skønne omgivelser kan børnene også nyde ferielivet i Kid's Club med hygge og aktiviteter. Hvis du ønsker at holde formen ved lige, findes her et udmærket fitnessrum med den velkendte udsigt til frodig vegetation.
 

Godt at vide

Thavorn Palm Beach Resort tilbyder ophold med morgenmad.
Karon Beach er perfekt til badeferie med en af Phukets længste strande. Hvis du ønsker lidt afveksling, er der ikke langt til andre lækre strande som Kata Beach (3 km) og Patong Beach (7,5 km).   

Læs mere om Thavorn Palm Beach Resort

Værelser

Hotellet har 198 komfortable og rummelige værelser samt suiter. Flertallet tilbyder privat balkon/terrasse og skøn udsigt til enten Andaman Havet, de tropiske haver eller poolområdet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Thavorn Palm Beach Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • 2 el. flere soveværelser
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Thavorn Palm Beach Resort
Patak Road, Karon Beach, Amphur Muang,311
83100 Phuket, Thailand

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...