Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

The Windmill Phuket Hotel

Hvis du vælger at holde din næste ferie på det lille, populære boutiquehotel The Windmill Phuket Hotel, kommer du til at bo i eksotiske, grønne omgivelser blot få minutters gang fra den dejlige sandstrand Yanui Beach. Der er et noget specielt poolområde, for poolen, som også har en lille afdeling til børn, er hele 40 meter lang. Som noget helt særligt kan du også vælge et værelse med direkte adgang til poolen. 

The Windmill Phuket Hotel i Rawai ligger i rolige, grønne omgivelser uden for byen og er et oplagt valg til dig, som har lyst til at holde en afslappende ferie på hotellet, men samtidig vil kunne gå til stranden på få minutter. Det at bo midt i naturen og tæt på lokalbefolkningen er noget helt særligt for de fleste, og her kommer du helt tæt på Thailands magiske mangfoldighed. I receptionen kan du få råd og vejledning, ligesom du kan leje en cykel, hvis du får lyst til at udforske lokalområdet på to hjul. Der er wi-fi overalt, så du kan også komme i kontakt med omverdenen. 

Du kan bestille ophold med morgenmad, og du kan også spise dagens andre måltider i hotellets lille restaurant, og ellers er der gode spisemuligheder i nærområdet. Der er også en lille spa-afdeling, hvor du kan bestille forskellige former for massage, og har du lyst til at få sved på panden, er der også en lille motionsafdeling. Får du lyst til en forfriskning, kan du henvende dig i hotellets bar, og ellers er det bare at læne sig tilbage på en af de behagelige solsenge og nyde både tilværelsen og din drømmeferie. 

Godt at vide

Der er kun et par hundrede meter til den lille strand Yanui Beach, men foretrækker du den lidt større strand Nai Harn, er der heller ikke langt. Hotellet har en lille Tuktuk, som kører til Rawai, hvis du har lyst til at shoppe, gå på bar eller blot have adgang til et lidt større udvalg af restauranter. 

Læs mere om The Windmill Phuket Hotel

Værelser

Hotellet har i alt 43 rummelige værelser i forskellige kategorier, som alle er pænt, men enkelt indrettet. Stort set alle værelser har balkon eller terrasse, og enkelte har direkte adgang til den store swimmingpool. Alle værelser har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, elkedel, wi-fi samt badeværelse med bruser/badekar. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Windmill Phuket Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Windmill Phuket Hotel
64/27 Moo 6, Yanui
83130 Rawai, Phuket, Thailand

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Nærmeste by: 7 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...