Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Burasari Phuket

Hvis du vælger at holde din næste ferie på det populære hotel Burasari Phuket, kommer du til at bo lidt tilbagetrukket fra stranden, men ikke mere end omkring 100 meter, så du kan gå derned på et par minutter. Samtidig ligger hotellet i centrum, kun ca. 10 minutters gang fra byens epicenter hvad angår underholdning, og samtidig har du et godt udvalg af både butikker og restauranter i nærområdet. 

Burasari Phuket er et dejligt og meget populært hotel med en god atmosfære. Det ligger i en dejlig, grøn have lige i centrum og blot ca. 100 meter fra sandstranden i Patong Beach. Derfor er beliggenheden perfekt for dig, som både sætter pris på et godt hotel i et forholdsvis roligt område af byen, men samtidig foretrækker at have let adgang til alle byens spændende tilbud, som også inkluderer et livligt natteliv. 

Hotellet blev renoveret i 2013 og fremstår i dag som et moderne hotel med en smagfuld indretning. Fra enkelte af de 184 værelser er der direkte adgang til poolen, hvor du også kan nyde tilværelsen på en af de stilfulde solsenge under en skyggende parasol. Der er også en såkaldt swim-up-pool, hvorfra du har direkte adgang til poolbaren, hvor du kan få en kølig forfriskning, hvis det bliver for varmt. Du kan lade dig forkæle i hotellets spa- og wellnessafdeling, og dagens måltider kan du nyde i restauranten. Skal ferien være ekstra bekvem, har du mulighed for at bestille ophold med halv- eller helpension. 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Hotellet ligger i et forholdsvis roligt område, men samtidig i centrum af Patong Beach, og der er kun få minutters gang til byens natteliv, så du skal være indstillet på et vist støjniveau. Da poolen er omgivet af træer og bygninger, skal du ikke forvente, at der er fuld sol hele dagen. 

Læs mere om Burasari Phuket

Værelser

Der er i alt 184 smagfuldt indrettede værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. De har alle en lille, fransk balkon eller balkon/terrasse (kan dog ikke garanteres på economy-værelser). Fra nogle få af værelserne er der direkte adgang til poolen. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Burasari Phuket

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Burasari Phuket
18/110 Ruamjai Road, Tambon Patong, Amphur Kathu,
83150 Patong Beach, Phuket, Thailand

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...