Rejser til Tyrkiet

Når man rejser til Tyrkiet første gang får man sig som oftest et kulturchok. Så tæt på det Europa vi kender, og alligevel så fremme og eksotisk som destinationer, der ligger meget længere væk. Fra storbyen Istanbul mellem to verdensdele og to have, til sydkystens badebyer Alanya og Antalya – Tyrkiet er et charmerende sammensurium af kulturer, som byder besøgende velkommen med åbne arme og høj kvalitet.

I de mest populære ferieområder i Tyrkiet finder man lækre resorts, som er bygget indenfor de seneste år, og er man interesseret i golf, findes kun få steder i verden som kan byde på flere topklasse-baner end Belek-området, som ligger lige øst for Antalya i det område som også kendes som Den Tyrkiske Riviera, og dermed nemt kan nås med fly fra fx. Billund, Aalborg, København eller Hamburg.

Hos SignaTours kan du altid finde rejser til Tyrkiet hos vores brand Hideaways, som er specialiserede i at finde helt særlige hoteller, hvor beliggenhed og indretning er unik, og hvor størrelsen er overkommelig. Her finder du også rejser til udvalgte hoteller i Kusadasi, Bodrum og Marmaris. Læs mere her: hideaways.dk/tyrkiet