Om Bodrum halvøen

Rejser til Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen er én af de smukkeste regioner i Tyrkiet. Det er ikke uden grund, at Bodrum-halvøen er tyrkernes eget foretrukne ferierejsemål. Bodrum-halvøen har det hele: En sprudlende by med en livlig havn, smukke strande, en varieret natur og mange små og hyggelige bugter med en afslappet stemning. 

De mange kilometer kystlinje på Bodrum-halvøen bugter sig ned til det ægæiske hav. De smukkeste bugter ligger som perler på en snor og afskilles af stejle klipper og skovklædte strækninger. Mange steder har du udsigt til smukke og ofte ubeboede øer i horisonten, og om aftenen kan du nyde byens lys fra den græske ø, Kos, der ligger mindre end en times sejlads fra Bodrum. 

Når du rejser til Bodrum-halvøen med Signatours, kan du vælge at bo i selve Bodrum, der er en sprudlende by med gode restauranter, et stort udvalg af butikker, en hyggelig basar og et livligt natteliv med alt fra små barer med live-musik til store diskoteker. Vi tilbyder også rejser til den lille familievenlige strandby, Bitez og til livlige Gümbet med den gode sandstrand. Én af Bodrum-halvøens smukkeste bugter er Torba, hvor vi har udvalgt de bedste hoteller til dig. Oplev lokalstemningen og det ugentlige marked i Turgutreis, og nyd den rolige atmosfære i smukke Gundogan. 

Rejser du med hele familien til Bodrum-halvøen, har vi et stort udvalg af gode hoteller med og uden All Inclusive, og rejser du uden børn, har vi også de bedste hoteller kun for voksne i vores program. Velkommen til Bodrum-halvøen med Signatours. 

Læs mere om Bodrum halvøen

Kort

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer på Bodrum halvøen

Alle områder og byer i Tyrkiet