Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Vega Green Apart Hotel

På min allerførste rejse til Alanya for snart mange år siden boede jeg på Vega Green Apart. Dengang hed det Vega Star Superior og var spritnyt. De tusindvis af danskere, der siden besøgte de populære lejligheder, satte sine spor, og lejlighedshotellet blev med tiden slidt. Siden overtog nye ejere i 2013 og gav det ”en ordentlig omgang” renovering. Vega Green Apart fremstår nu lyst og indbydende – og ikke spor slidt.

Vega Green Apart ligger tilbagetrukket fra centrum i et roligere område af Alanya. Her bor du ved siden af en stor sportsbane og tæt på både en skole og en moské. Alanyas grøntsagsmarked ligger få minutters gang herfra. Med andre ord et område med lokalliv. Det er dette lokalliv, der har været med til at gøre området attraktivt for danske besøgende, der gerne vil holde en afslappende ferie og samtidig fornemme det lokale hverdagsliv. 

På Vega Green Apart kan du nyde solen ved det lille, men hyggelige poolområde med swimmingpool, børnepool og to vandrutsjebaner. Her er også poolbar, restaurant og spa-center med tyrkisk hamam, massage og skønhedsbehandlinger. Den fantastiske Kleopatra-strand ligger i gåafstand herfra, og turen ned gennem byen er hyggelig til fods, men du kan også tage en dolmus tæt på hotellet. Jeg anbefaler Vega Green Apart til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo komfortabelt i rolige omgivelser og med den frihed, som indkvartering i ferielejligheder med tekøkken giver.  

Godt at vide

Vega Green Apart ligger tæt på en af byens større moskéer, hvorfra der bliver kaldt til bøn flere gange om dagen, bl.a. tidligt om morgenen. Det opleves af nogle som forstyrrende. 

Nogle faciliteter, som fx aircondition og deponeringsboks, er mod ekstra betaling og afregnes direkte med hotellet. 

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 
 

Læs mere om Vega Green Apart Hotel

Værelser

Lejlighedshotellet har 72 pænt indrettede lejligheder med separat soveværelse og opholdsrum med mulighed for opredninger på sovesofa. Lejlighederne er renoveret i 2013 og har alle balkon og tekøkken. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Vega Green Apart Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Vega Green Apart Hotel
Kizlarpinari Mh. Ismet Tumerdem Sk.,12
07400 Alanya, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 1 km
 • Afstand til centrum: 1,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...