Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Aspen Boutique Hotel

Den gamle bydel i Antalya, Kaleici, er charmerende og stemningsfuld, og på Aspen Boutique Hotel kan du bo i en velrenoveret ejendom i hjertet af det hele. Gå på opdagelse i de små, snoede gader i området omkring hotellet og nyd den særlige stemning og de flotte, gamle bygninger. Hvis du gerne vil på en romantisk storbyferie, er Aspen Boutique Hotel et godt valg til din næste ferie i Antalya.

Aspen Boutique Hotel er et lille, hyggeligt boutique-hotel med en attraktiv beliggenhed i Kaleici, i gåafstand fra den gamle bydels restauranter, cafeer og små butikker med bl.a. lokalt kunsthåndværk. Opholdet er med morgenmad, men du kan også bestille halvpension, hvis du gerne vil nyde din aftensmad i hotellets restaurant.

Værelserne er alle forskellige i størrelse og indretning og ligger i en toetagers bygning. Her er en hyggelig gårdhave med en lille swimmingpool, et par solsenge og café-borde, hvor du i rolige omgivelser kan holde en tiltrængt pause fra storbyens mange oplevelser. Fra hotellet kan du gå til den nærliggende, lille stenstrand ved den gamle havn, og foretrækker du at bade fra en lang, bred sandstrand, anbefaler jeg, at du kører til Lara, der ligger ca. 15 km herfra.

Godt at vide

Hotellet ligger i en renoveret, fredet bygning. Værelserne varierer i størrelse og indretning. Her er ingen elevator.

Du kan gå til den lille stenstrand ved den gamle havn i Kaleici. Ønsker du at besøge en reel strand, kan du tage bus eller bil til den lange, brede sandstrand i Lara ca. 15 km fra hotellet.

Bestiller du transfer til/fra hotellet, skal du være opmærksom på, at bussen ikke kan forventes at kunne køre helt op til hotellet, og du skal derfor påregne at skulle bære din bagage op til 100 m.

Læs mere om Aspen Boutique Hotel

Værelser

Hotellet har 36 pænt indrettede værelser, der varierer i størrelse og indretning. Søger du ekstra forkælelse og mere plads, kan du vælge en juniorsuite.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Aspen Boutique Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Aspen Boutique Hotel
Kilinçarslan Mah. Mermerli Sk. No: 25, Kaleici
07100 Antalya, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 150 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...