Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Dogan Hotel

Den charmerende gamle bydel i Antalya, Kaleici, emmer af atmosfære i de smalle, snoede gader. I hjertet af det hele ligger Dogan Hotel, der er et lille morgenmadshotel med pæne værelser, en lille gårdhave med swimmingpool og en hyggelig restaurant. Hotellet er oplagt til en romantisk ferie for to, der gerne vil på en afslappende storbyferie i Antalya. 

Dogan Hotel har en attraktiv beliggenhed i gåafstand fra Kaleicis hyggelige restauranter, cafeer og små butikker med bl.a. lokalt kunsthåndværk. Herfra kan du desuden spadsere til den lille stenstrand og den gamle havn, hvor du også finder en håndfuld fiskerestauranter. 

Når du træder ind i Dogan Hotels hyggelige gårdhave med blomsterkrukker og grønne planter samt små hyggekroge med caféborde, er det som at træde ind i en lille oase midt i storbyen. Værelserne varierer i størrelse og indretning, men er alle pæne og komfortable. Børnefamilier er velkomne på Dogan Hotel, men her er ingen særlige børnefaciliteter, og jeg anbefaler derfor primært hotellet til voksne, der gerne vil bo i hyggelige og unikke omgivelser. 

Godt at vide

Værelserne varierer i størrelse og indretning og har ingen balkon. 

Hvis du har tilkøbt transfer, kan du ikke påregne at blive kørt helt til hotellet, da bydelen er delvis bilfri, og gaderne er meget smalle. Du skal derfor påregne at skulle gå ca. 100 m med din bagage. 

Hotellet er oplagt til voksne, særligt til par, men børnefamilier er også velkomne, og hotellet vil således næppe være børnefrit.

Nærmeste strand er en lille stenstrand tæt ved havnen. Tag bus eller bil til Lara, ca. 16 km herfra, hvis du gerne vil på en lang, bred sandstrand. 

Læs mere om Dogan Hotel

Værelser

Her er 41 pænt indrettede værelser, der varierer i størrelse og indretning. Hvis du søger ekstra plads eller rejser flere sammen, kan du vælge en juniorsuite eller et familieværelse. Værelserne har ikke balkon. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Dogan Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Dogan Hotel
Mermerli Banyo Sok 5, Old Town Kaleici
07100 Antalya, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...