Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Rixos Downtown Antalya

Hvis du ikke behøver at have stranden lige uden for døren og i højere grad vil have nem adgang til storbyen Antalyas mange oplevelser, så bør du overveje Rixos Downtown Antalya. Hotellet er indbydende og ligger i udkanten af Antalyas pulserende centrum. Det har et indbydende poolområde og pæne værelser og suiter. 

Rixos Downtown Antalya ligger måske ikke ligefrem ”downtown”, men det ligger tættere på centrum end de fleste hoteller i Antalya, der typisk ligger langs kyststrækningen langt fra centrum. Du har få hundrede meter til Konyaalti stenstrand, og Antalyas charmerende, gamle bydel ligger ca. 4 km herfra, hvor du kan slentre rundt i de smalle gader og finde en hyggelig restaurant eller café. 

På Rixos Downtown Antalya finder du et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse omkranset af store, skyggefulde træer. Her er tennisbaner, fitnessrum og holdtimer i fx pilates og aerobics, hvis du gerne vil holde dig i form under ferien, og rejser du med børn, er her også miniklub med legeplads og forskellige aktiviteter (her tales ikke dansk). Når du vil koble af, frister hotellets spa-center med forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. Jeg anbefaler Rixos Downtown Antalya særligt til voksne, men også børnefamilier vil føle sig velkomne her. 

Godt at vide

Balkon kan ikke garanteres på økonomiværelser. 

Opholdet kan vælges med morgenmad, halvpension eller helpension, og tilkøbes pension, serveres måltiderne fra buffet i hotellets ”Panoramic Restaurant”. 

Læs mere om Rixos Downtown Antalya

Værelser

Her er 360 pænt indrettede værelser og suiter i mange forskellige kategorier, herunder med havudsigt. Balkon kan ikke garanteres på økonomiværelser. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Rixos Downtown Antalya

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Rixos Downtown Antalya
Sakip Sabanci Boulevard,konyaalti Beach,
07050 Antalya, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...