Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Tuvana Hotel

Er du mere til oplevelser i byen frem for dasedage på stranden, og vil du gerne bo på et lille, charmerende hotel i hjertet af den gamle bydel i Antalya, så vil jeg bestemt anbefale Tuvana Hotel. Værelserne ligger i en velrestaureret, fredet bygning, og her oser af atmosfære i den hyggelige gårdhave med swimmingpool, hyggekroge og restaurant. 

Tuvana Hotel er et oplagt valg til en romantisk ferie for to eller til den lille familie, der gerne vil på storbyferie i charmerende omgivelser. Værelserne varierer i størrelse og indretning, og her er kræset for detaljerne. Du bestemmer selv, om du vil bo med morgenmad eller halvpension – her er mange hyggelige restauranter i lokalområdet, men det er bestemt også hyggeligt at nyde aftensmaden under åben himmel i Tuvanas hyggelige gårdhave. 

Tuvana Hotel er den perfekte base til at opleve Kaleicis smalle, snoede gader og området omkring den gamle havn, hvor fiskerestauranterne ligger side om side. Tuvana Hotel er oplagt til en forlænget weekend eller til en storbyferie i starten eller slutningen af sæsonen. Ved havnen findes en lille stenstrand, men savner du en sandstrand, anbefaler jeg dig at tage bus eller taxa ud til Lara, ca. 16 km herfra. Jeg giver Tuvana Hotel mine varmeste anbefalinger og ønsker dig en rigtig god ferie!

Godt at vide

Værelserne varierer i størrelse og indretning og har ingen balkon. 

Hvis du har tilkøbt transfer, kan du ikke påregne at blive kørt helt til hotellet, da bydelen er delvis bilfri, og gaderne er meget smalle. Du skal derfor påregne at skulle gå ca. 100 m med din bagage. 

Hotellet er oplagt til voksne, særligt til par, men børnefamilier er også velkomne. Her er dog ingen særlige børnefaciliteter.

Nærmeste strand er en lille stenstrand tæt ved havnen. Tag bus eller bil til Lara, ca. 16 km herfra, hvis du gerne vil på en lang, bred sandstrand. 

Læs mere om Tuvana Hotel

Værelser

Her er 46 pænt indrettede værelser i forskellige kategorier, der alle varierer i indretning og størrelse. Stilen er historisk, og her er mere guld og tunge gardiner end nordisk minimalisme. Læn dig tilbage og nyd stemningen. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Tuvana Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Tuvana Hotel
Tuzcular Mah. Karanlik Sok. - Kaleici,18
Antalya, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 450 m
 • Afstand til centrum: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...