Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Hotel Istankoy Kusadasi

Hvis du gerne vil bo i gåafstand fra både strand og centrum til en rimelig pris, næste gang du skal holde ferie i Kusadasi, vil jeg anbefale dig at bo på Hotel Istankoy Kusadasi. Her er ikke mange faciliteter, men hvis ferien alligevel skal holdes i byen og på stranden frem for på hotellet, så kommer du næppe til at savne bamseklub og dartkonkurrencer. 

Hotel Istankoy Kusadasi er et lille, simpelt morgenmadshotel, der ligger på en sidegade til strandboulevarden i Kusadasi. Herfra har du kun ca. 500 m til bystranden, og hvis du gerne vil opleve Kusadasis livlige centrum, skal du blot gå den modsatte vej ind mod byen, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og barer. Jeg kan anbefale dig at spise en middag nede ved den nye marina, hvor der også ligger nogle gode cocktailbarer. 

Hotellet tilbyder både bar og restaurant, hvis du gerne vil nyde en aften ”hjemme”, og du kan også bestille opholdet med halvpension, hvor aftensmaden er inkluderet i hotellets restaurant hele ferien. Her er en meget lille pool på tagterrassen, hvor du kan tage en hurtig dukkert, hvis du ikke gider at gå på stranden. Hotel Istankoy Kusadasi er ikke af høj standard, men jeg anbefaler hotellet til alle – især til voksne og unge – der rejser på et begrænset budget og gerne vil bo tæt på det hele. Dette er et godt hotel til prisen.  

Godt at vide

Værelserne er små og enkelt indrettede. Balkon kan ikke garanteres på economyværelser. 

Du må påregne at skulle betale for brugen af flere faciliteter, fx minibar og deponeringsboks. Dette afregnes direkte med hotellet. 
 

Læs mere om Hotel Istankoy Kusadasi

Værelser

Her er 33 små og enkelt indrettede værelser med bl.a. aircondition, tv, telefon, deponeringsboks, minibar, Wi-Fi og hårtørrer. Standardværelser har en lille balkon, mens dette ikke kan garanteres på economyværelser. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Istankoy Kusadasi

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Istankoy Kusadasi
Ataturk Bulvari, Unlu Sokak,4
09400 Kusadasi / Aydin, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 550 m
 • Afstand til centrum: 700 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...