Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Melas Holiday Village

Hvis du gerne vil bo ned til stranden med et stort, lækkert poolområde, vandrutsjebaner og All Inclusive, næste gang du rejser til Side, så vil jeg anbefale det familievenlige hotel, Melas Holiday Village. Hotellet er af god standard over middel og ligger på en stor grund med en frodig, grøn have, og her er en afslappet atmosfære. 

Melas Holiday Village er indrettet som en lille ferielandsby. Værelserne ligger i lave bygninger, der ligger spredt rundt i den store have, og værelser og fællesområder er forbundet af små stier. Det rummelige poolområde inviterer til både solbadning, svømmeture, leg og afslapning, og hotellets grund grænser ned til den skønne sandstrand. Hotellet har gode faciliteter til både børn og voksne, og her arrangeres også forskellige aktiviteter og underholdning i højsæsonen. 

Fra hotellet har du knap 4 km til Sides charmerende, gamle bydel, hvor du finder et stort udvalg af hyggelige restauranter, butikker og livlige barer. Særligt ved den lille havn er hyggeligt, og her for enden finder du også de imponerende ruiner af Apollon-templet. Jeg anbefaler Melas Holiday Village særligt til børnefamilier, der gerne vil bo med All Inclusive lige ved stranden. 

Godt at vide

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet. 

Da området er stort, kan der være flere hundrede meter fra dit værelse til visse fællesfaciliteter. Økonomiværelser er mindre end standardværelser og har en dårligere placering.

Nogle faciliteter, fx vandrutsjebaner, deles med søsterhotellet, Melas Resort Hotel.

Læs mere om Melas Holiday Village

Værelser

Hotellet har 327 pænt indrettede værelser, der ligger i forskellige, lave bygninger, spredt rundt på hotellets store område. Da området er stort, kan der være flere hundrede meter at gå til visse fællesfaciliteter. Økonomiværelser er mindre end standardværelser og har en dårligere placering. Værelserne varierer i indretning og har generelt en lidt gammeldags stil. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Melas Holiday Village

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Melas Holiday Village
Selimiye Mah. Demirel Bul. Pk 20,5
07330 Side - Manavgat / Antalya, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 3 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...