Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Sayanora Hotel & Park

Nogle hoteller har den der særlige stemning, som billeder ikke rigtigt kan fange. Stemningen af feriehygge, glade familier og afslappet atmosfære. Sayanora Hotel & Park er ikke af høj standard, her er få faciliteter, og værelserne trænger til en kærlig hånd. Men her er en god stemning, og hotellets gæster hygger sig. Hotellet er med All Inclusive og ligger optimalt, og så er det tilmed billigt. 

Sayanora Hotel & Park har i årevis dannet rammerne om mange danske gæsters ferie i Side. Opholdet er med All Inclusive, og om end udvalget på buffeten ikke er byens største, så er kvaliteten i orden, og her får du meget for pengene. Her er et hyggeligt, lille poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse samt snackbar. Hotellet er opdelt i to afdelinger, hvor du skal krydse en vej og parkeringsplads for at komme til anneksbygningerne, som også rummer familieværelserne. 

Når du vil på stranden, følger du blot stien ca. 200 m ned til Sides hyggelige strand. De fleste hoteller i Side ligger langt fra den gamle bydel, men når du bor på Sayanora Hotel & Park, kan du gå langs strandpromenaden ind til det charmerende centrum, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og barer. Jeg anbefaler Sayanora Hotel & Park til både voksne, unge, børnefamilier og større grupper, der gerne vil have All Inclusive til en rimelig pris og uden store forventninger til standarden. 

Godt at vide

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Hotellet er ikke stort, og udvalget kan opleves som begrænset. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet. 

Værelserne ligger i to forskellige afdelinger, adskilt af en vej og en offentlig parkeringsplads. Værelserne er enkelt indrettede og fremstår lidt slidte. Økonomiværelser er af væsentligt lavere standard end de øvrige værelsestyper, og nogle har skrå vægge.

Læs mere om Sayanora Hotel & Park

Værelser

Hotellet har 102 værelser, der ligger i lave bygninger. To af bygningerne ligger rundt om poolområdet i samme afdeling som receptionen og restauranten, og her vender værelserne enten mod poolen eller mod omgivelserne på bagsiden af hotellet. De øvrige værelser, herunder økonomiværelser, annexværelser og familieværelser, ligger i separate bygninger, der ligger på den anden side af en vej og offentlig parkeringsplads. Her hører også en lille swimmingpool til. Værelserne er enkelt indrettede og fremstår lidt slidte. Økonomiværelser er af væsentligt lavere standard end de øvrige værelsestyper, og nogle har skrå vægge.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Sayanora Hotel & Park

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Sayanora Hotel & Park
Deniz Buku Mevkii - Manavgat,
7330 Side, Tyrkiet

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 1,3 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...