Om Tyskland

Rejser til Tyskland

Siden genforeningen er Tyskland blevet en stadig mere populær turistdestination, og f.eks. Berlin har i de senere år tiltrukket mange turister.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Tyskland

Tyskland er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Signatours. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for rejser til Tyskland.

Tysklands byer

Tyskland har dog mange andre seværdige byer. Her er moderne storbyer med et pulserende natteliv, fremragende shopping og imponerende arkitektur, men byer rige på historie og kultur. Selvom mange kommer til Tyskland for at opleve byerne, er der også altid mulighed for hurtigt at komme ud i naturen.

Natur

Tyskland er godt 8 gange så stort som Danmark, og har alene af den grund et større variation i landskaber. En ferie i Tyskland betyder derfor også at der er mulighed for mange forskellige aktiviteter i naturen, som f.eks. vandreture i bjerge.

Turistinformation

Tysklands officielle turistbureaus hjemmeside får du en række ideer og praktiske oplysninger til din næste rejse i Tyskland. Hos det tyske turistbureau finder du blandt meget andet en række turforslag til din ferie i Tyskland. Du finder også beskrivelser af aktuelle begivenheder, og du kan downloade turistbureauets forskellige temahæfter gratis.

Læs mere om Tyskland

Hoteller