Populært USA

Carillon Miami A Wellness Resort
USA, Florida, Miami Beach
  • SPA & wellness på stedet
  • Flere swimmingpools
  • Lækkert & eksklusivt
Eden Roc Miami Beach
USA, Florida, Miami Beach
  • SPA & wellness på stedet
  • Godt til familier
  • Tæt på stranden
Dream South Beach
USA, Florida, Miami Beach
  • Her spiser du godt
  • Hyggelig atmosfære
  • Pæne værelser

Om San Francisco

Rejser til San Francisco

San Francisco er uden tvivl en af USAs smukkeste byer, og er kendt for at have en stor kulturel og etnisk mangfoldighed. Noget af det første der springer i øjnene, når man først ankommer til San Francisco er, at det er en stærkt kuperet by med mange meget særprægede kvarterer.

San Francisco er den mest befolkningsrige by i Californien med godt 800.000 indbyggere. San Francisco er det finansielle og kulturelle centrum i byregionen 'San Francisco Bay Area', som også inkluderer Oakland og San Jose, og har i alt 7,4 millioner indbyggere.

Frisind og international kultur 

San Francisco er blandt verdens mest populære byer blandt rejsende, som bl.a. kommer her for at opleve byens frisindede miljø, arkitektur og berømte bygningsværker såsom Golden Gate Bridge. Der hersker en international atmosfære i byen, som præges af flere forskellige befolkningsgrupper som udover de europæiske efterkommere bl.a. rummer en stor gruppe kinesere, og japanere, filippinere og mexicanere. San Francisco er også kendt som byen, hvor der siden 60erne har været en stor og politisk aktiv homoseksuel befolkningsgruppe.

Gastronomi 

Få steder i verden finder man en større tæthed af restauranter end i San Francisco. Byen er besat af mad, og udvalget af spisesteder er enormt. Du kan finde stort set alle former for mad i alle prisklasser. Byens placering taget i betragtning er fisk selvfølgelig højt på listen over retter, men byen er også kendt for sin China Town som serverer mange spændende kinesiske delikatesser.

Transport 

Modsat Los Angles bliver man i San Francisco ikke på samme måde overvældet af trafikken. Selvom der også er myldretidstrafik i San Francisco, lægger byen vægt på offentlig transport, og som turist i San Francisco er det f.eks. nemt at komme ind til byen fra lufthavnen uden bil.

Det er også nemt at komme rundt til byens seværdigheden med f.eks. busser og sporvogne, og downtown kan også udforskes til fods. Det er også oplagt at leje en cykel, omend man skal have stærke ben for at forcere de mange stejle gader i San Francisco.

Læs mere om San Francisco

Hoteller