Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Conrad Fort Lauderdale Beach

Conrad Fort Lauderdale Beach, der - som navnet afslører - er beliggende i Fort Lauderdale Beach er et lukseriøst og eksklusivt hotel. Det skyldes ikke kun beliggenheden ved stranden, men er i høj grad grundet den høje komfort, som hotellet tilbyder. Udover rummelige og komfortable værelser med selvforplejning har hotellet et spa, fitnesscenter, restaurant, cocktail lounge, gourmetmarked, poolgrill og udendørs swimmingpool. Dette er et hotel for dig, der værdsætter god service samt gode og mange faciliteter. 

Central Beach er en af de mest populære områder i Fort Lauderdale, og er perfekt til dig, som gerne vil have en sol- og badeferie, men stadig have mulighed for, at komme ud og shoppe eller spise lækkert. Der er ikke langt til den berømte Las Olas Blvd. Hotellet tilbyder høj komfort, hvor alle værelserne har balkon og et moderne tekøkken, hvilket er ekstra dejligt for dig, som rejser med små børn. Når du ikke selv vil stå for at lave mad, kan du benytte dig af hotellets restaurant. Fersk fisk og panorama udsigt over Atlanterhavet, er hvad du kan forvente af restauranten Terra Mara, som både serverer  morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Du kan selvfølgelig også bestille gode drikkevare fra en "Happy Hour Menu". Du kan også vælge, at nyde en drink med snacks i baren, Atlas Cocktail Lounge. Spinnaker Pool Grill, der ligger på Sky Deck, tilbyder en simpel menu med forskellige drikkevarer og måltider som salater, burgere, grillet kylling, og de har også en børnemenu. Den er åben mandag til søndag mellem kl. 10:00 til 19:00. Som om dette ikke var nok, kan du også finde Cornucopia Gourmet Market, som er et lille gourmet-marked, hvor du kan købe juice, snacks, kager og delikatesser hver dag. 06:00 til 21.00.

Efter al den lækre mad, kan det være en god ide at bevæge dig lidt. Du bor lige ved stranden og har derfor mulighed for at tage en dukkert eller jogge en tur langs kanten. Der er også mulighed for at dyrke noget sport i vandet eller på land. Hotellet arrangerer strandyoga hver morgen kl. 08.00 hvor du kan rense dit sind og se solen gå op. På 6. etage er der et motionscenter med forskellige maskiner mod Intracoastal Waterway. Det er også her, at den udendørs swimmingpool er placeret, som har boblebad, hvor du kan nyde solen på kinderne. Det kan du også gøre i en af ??de komfortable liggestole, som er til rådighed. For at afslutte dagen på en lige så lukseriøs måde som den startede på, kan du bestille en behandling i hotellets Spa. 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Du skal være 21 for at tjekke ind uden selskab af en voksen. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Det giver dig adgang til morgen-yoga, 2 liggestole og parasoller, 2 timers cykeludlejning (for voksne over 18 år), rabatter på SPA-behandlinger pr. værelse. Renseservice er tilgængeligt mod gebyr. 

Læs mere om Conrad Fort Lauderdale Beach

Værelser

På hotellet er der 290 fine værelser i forskellige kategorier. Der er også plads til den store familie her. De har alle en balkon, moderne køkken med køleskab, komfur, mikroovn og køkkenredskaber. På alle værelserne er der også Wi/Fi, safetybox, strygefaciliteter, fladskærms-Tv, A/C, elkedel, kaffemaskine (Nespresso) og badeværelse af italiensk marmor med bruser/badekar, toiletartikler, badekåbe, tøfler og hårtørrer. Ekstra senge kan ligge i sovesofaen og sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilt). Udsigten kan variere og kan arrangeres med havudsigt. Ved de værelser, som står til at være vendt ud mod floden, menes der, at de er vendt ud mod Intercoastal Waterway. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Conrad Fort Lauderdale Beach

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Conrad Fort Lauderdale Beach
North Fort Lauderdale Beach Boulevard,551
33304 Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 6 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...