Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

DoubleTree by Hilton Sunrise-Sawgrass Mills

Hvis shopping er en vigtig del af din ferie i Florida, bør du ikke gå glip af et besøg i det store shoppingcenter, Sawgrass Mills Mall, hvor der er ca. 350 butikker, hvoraf 150 er kendte forretninger. DoubleTree by Hilton Hotel Sunrise - Sawgrass Mills ligger lige ud for hovedområdet cirka 450 meter fra Sawgrass Mill Circle, og nærmere er det svært at komme. Hotellet har en bar, restaurant og swimmingpool.

Hotellet ligger som sagt godt forbundet med shopping, men ud over dette ligger hotellet også godt placeret i forhold til andre udflugter, såsom det spændende Everglades naturområde eller den botaniske have, Flamingo Gardens. Med bil kan du nemt komme til Everglades eller tage en dag på vestkysten. Du kan også bare slikke sol på Marco Islands helt fantastiske strand. I nærheden af hotellet har du også golfbaner, hvis du kan lide at spille dette. For en smuk udflugt til Fort Lauderdale Beach er der omkring 24 km (ca. en halv times kørsel). Den berømte Las Olas Boulevard med sine fine indkøbs- og spisesteder ligger ca. 22 km fra hotellet. 

I nærheden af hotellet er der også en række restauranter at vælge imellem, herunder Wendys. Det er også muligt at spise på hotellets restaurant, Peyton's Place. Udover morgenmad bliver der serveret et typisk udpluk fra det amerikanske køkken til frokost og middag. Kids menu er også til rådighed. Der kan nydes lækre forfriskninger i hotellets lounge. Hotellet har også en opvarmet, udendørs pool, som kan være rar efter en lang, begivenhedsrig dag. Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage en runde i hotellets fitnesscenter. Ellers kan du også bare vælge at slappe af.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in.

Parkering og renseservice er tilgængeligt mod gebyr. Barneseng er til rådighed.

Morgenmad serveres mellem 6:30 til 10:30.

Det er let at komme til hotellet via motorvejen. Hotellet ligger ikke langt fra en tankstation og Publix supermarked og ca. 3 km. fra BB & T Center-hockeyarenaen, og Young Art Children's Museum finder du efter ca. 10 minutter i bil.

Læs mere om DoubleTree by Hilton Sunrise-Sawgrass Mills

Værelser

Hotellet har 250 rummelige værelser i forskellige kategorier. Sengene kan være king- eller queensize. På alle værelserne er der Wi/Fi, fladskærms-TV, A/C, safetybox, iPod-dockingstation, strygefaciliteter, minikøleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine og badeværelse med bruser/badekar, badeartikler og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på DoubleTree by Hilton Sunrise-Sawgrass Mills

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

DoubleTree by Hilton Sunrise-Sawgrass Mills
13400 W Sunrise Blvd,9548511020
33323 Sunrise/Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 26 km
 • Afstand til centrum: 29 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...