Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Fort Lauderdale Marriott Pompano Beach Resort & Spa

Hvis du leder efter et hotel, hvor beliggenheden er i top, og hvor du tilbydes adgang både til stranden og et smukt udendørs poolområde, er Fort Lauderdale Marriott Pompano Beach Resort & Spa nok noget for dig. Hotellet tilbyder oven i købet fitnesscenter, spa samt bar og restaurant. Værelserne rummer op til 4 personer og tilbyder balkon med havudsigt.

Her har du et fantastisk strandhotel, som tilbyder hyggelige, afslappende dage i vand såvel som på land. Det er en luksus at have direkte adgang til stranden, men også betryggende, at der ingen vej er at krydse for dem, som rejser med børn. Hotellet tilbyder også andre faciliteter, såsom et dejligt poolområde med to svømmebassiner, spabad, liggestole, og parasoller - alt vendt mod havet. Som sagt er hotellet meget børnevenligt. Børn mellem 4 og 17 år kan deltage i Funky Fish Ocean Camp, en børneklub, der blander spil og aktiviteter på både stranden og i vandet. Mens børnene er i Funky Fish Ocean Camp, kan du som voksen besøge hotellets spa, SiSpa, hvor du kan bestille forskellige behandlinger. Alternativt kan du tage i fitnesscentret eller leje en cykel på hotellet og udforske omgivelserne. På hotellet kan du spille bordtennis, minifodbold eller udfordre en af dine rejsekompagnoner i et spil skak på hotellets kæmpe skakbræt. På stranden kan du dyrke forskellige former for sportsgrene, som f.eks. snorkling eller fiskeri. Du kan leje jetski, kajakker og cykelbåde. 


Hotellet ligger i den del, der hedder Pompano Beach. Da du har North Ocean Blvd. på din ene side, kommer du hurtigt rundt i området. Du har ikke langt til oplevelser som Everglades eller shopping i Aventura Mall eller Sawgrass Mill. Inden for kort afstand har du en fiske- og skaldyrsrestaurant, men ud over dette er området ikke fyldt med udendørs spisning. De fleste restauranter er et par kilometer væk. Hotellet har dog en restaurant, McCoys, hvor du kan bestille klassiske retter og nyde maden med en fin udsigt over havet fra terrassen. Her kan du spise mad hele dagen, og på hotellets Cocktail Bar & Lounge kan du bestille lækre drikkevarer, lokale øl og Starbucks kaffe. Hver dag er der Happy Hour mellem kl. 17-19.
 

Godt at vide

Hurtig check-in og check-out service og 24-timers reception. Skatter og hotelafgifter betales, og dette gebyr giver dig adgang til højhastigheds-Wi-Fi, 2 liggestole og 1 parasol pr. dag pr. værelse. Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in.

Hotellet tilbyder parkering mod et gebyr på stedet.

Kids Club skal bookes og betales på stedet.

SiSpa er åbent mandag til søndag mellem kl. 9:00 til 18:00, og ønsker du behandlinger, bør du bestille disse i god tid før.

Du kan leje en cykel (mellem kl. 08.00 og 19.00) pr. time eller per halve dag.

For mere information og booking af aktiviteter bedes du kontakte receptionen, og de vil hjælpe dig. Nogle af faciliteterne kan variere i åbningstider, være sæsonbestemte eller vejrafhængige.
 

Læs mere om Fort Lauderdale Marriott Pompano Beach Resort & Spa

Værelser

Der er 119 værelser på hotellet. Du kan bestille et værelse med havudsigt, hvis du ønsker dette. Værelserne er komfortabelt indrettet. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilte). Sammenhængende værelser kan bestilles. Ekstra senge kan være i sovesofaen. På alle værelserne er der Wi/Fi, A/C, fladskærms-TV, iPod-dockingstation, strygefaciliteter, te- og kaffefaciliteter, minikøleskab, safetybox, telefon og badeværelse med bruser/badekar, badekåbe, badeartikler og hårtørrer.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Fort Lauderdale Marriott Pompano Beach Resort & Spa

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Fort Lauderdale Marriott Pompano Beach Resort & Spa
1200 North Ocean Boulevard,
33062 Pompano Beach, USA

 • Nærmeste strand: 10 m
 • Afstand til centrum: 17 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...