Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Hollywood Beach Marriott

Dette hotel passer godt til dig, der ønsker at bo lige ved siden af den dejlige strand og promenaden Hollywood Beach Boardwalk. Ud over den smukke beliggenhed er der en lille udendørs swimmingpool med udsigt over stranden. En Tiki Bar serverer dejlige drinks fra morgen til aften, og hotellets restaurant serverer god, traditionel amerikansk mad. På dette hotel kan du vælge værelser med balkon og havudsigt.

Hollywood Beach er kendt for sin fine strand med de gode muligheder for at nyde solen og bade. Strandpromenaden, Hollywood Beach Boardwalk, fører dig ned til Harry Berry Park mod syd og op til Hollywood North Beach Park mod nord, en strækning på næsten tre kilometer. Langs denne strækning ligger der restauranter som perler på en snor samt masser af hyggelige barer og udendørs spisesteder, hvor man kan nyde udsigten til havet og den farverige folkemængde. Hotellet har også en dejlig bar og restaurant. Latitudes Tiki Bar byder således på forfriskende cocktails, levende musik og kølig havbrise. Latitudes er også navnet på restauranten, der har et traditionelt køkken og serverer alle dagens måltider. Her hersker en varm og afslappet atmosfære, hvor du kan du sætte tænderne i en god burger med pomfritter og nyde en kold øl til. Du kan vælge at sidde inde eller ude.

Hotellet har også et døgnåbent fitnesscenter, hvor du har mange maskiner og vægte at vælge imellem. Er du mere til total afslapning, kan du slænge dig i en af liggestolene ved poolen, med eller uden parasol. Fra poolen med jacuzzi har du udsigt over havet og er tæt på baren, hvor du kan købe forfriskninger i løbet af dagen. Alternativt kan du tage over til strandpromenaden og slikke sol ved havnefronten. I området er der mulighed for at leje en cykel, og du kan give dig i kast med forskellige sportsaktiviteter både til lands og til vands. Der er ca. 14 km ind til de mange tilbud i Fort Lauderdale og på den berømte Las Olas Boulevard. Nærmeste shoppingmulighed finder du i Aventura Mall, som kun er omkring 10 km væk, og et andet paradis for dig, der kan tilbringe dage med at udforske butikker, er Sawgrass Mills Mall omkring 32 km fra hotellet.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal forevises, når du tjekker ind på hotellet. Eventuel skat og hotelafgift kan blive opkrævet. Parkering og vaskeservice er tilgængelig mod betaling.

Poolen, som er opvarmet, er åben mandag til søndag kl. 07:00 til 23.00. Poolhåndklæder er til rådighed.

En beautyshop og hæveautomat findes på hotellet. Mulighed for roomservice.

Læs mere om Hollywood Beach Marriott

Værelser

Der er 229 værelser fordelt på hotellets elleve etager med mulighed for at vælge værelser med balkon og havudsigt. Samtlige værelser har telefon, fladskærms-tv (kabel- og betalingsfilm), cd-afspiller, pengeskab, minibar og strygefaciliteter samt te- og kaffefaciliteter. Der er internetadgang samt aircondition. Badeværelserne har kombination af bruser/badekar, badekåbe, badeartikler og hårtørrer. Sengene kan være kingsize eller dobbelt.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hollywood Beach Marriott

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hollywood Beach Marriott
2501 North Ocean Drive,
33109 Hollywood Beach, USA

 • Nærmeste strand: 10 m
 • Afstand til centrum: 14 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...