Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Pier Sixty-Six Hotel & Marina

Smuk beliggenhed ved kanalerne, omgivet af palmer, vidunderligt tropisk poolområde, komfortable værelser, venligt personale og flere faciliteter. Ud over dette er der også aktiviteter for alle familiemedlemmer og god mad i afslappende omgivelser. Fordelene er mange på Pier Sixty-Six Hotel & Marina. 

Pier Sixty-Six Hotel & Marina er et ikonisk hotel fra 1950'erne og er et hotel for dig, som ikke bare ønsker at bo komfortabelt, men gerne vil have noget mere. Flere aktiviteter og faciliteter er nemlig at finde på hotellet. Det tropiske poolområde med tre pools, liggestole og parasoller er utrolig smukt og omgivet af en stor have, som fører ud til kanalen. På hotellet finder du også afslappende hængekøjer, og spil som volleyball, fodbold, badminton, crocket og skak (i stort format) er blot nogle af de ting, du og familien kan tage jer til på Pier Sixty-Six. Du kan også tage ud med en båd og fiske, snorkle og dykke, leje havkajakker eller afprøve parasailing m.m. Der er også et Marian & Aquatic Center. Det er muligt at leje cykler og spille tennis. På hotellet er der mulighed for spa med hammam, sauna, behandlingsrum og fitnesscenter. Har du lyst til at tage på stranden, kan du tage en af hotellets "Beach shuttle", som er gratis og til fri afbenyttelse. "Beach shuttle" tager dig frem og tilbage fra stranden og kører hver anden time mellem 9.15 til 17.15. Der er med andre ord rigtig god mulighed for en aktiv ferie. 

I Fort Lauderdale er det nemt at finde gode restauranter, og der er mange at vælge imellem. Både langs kysten og i centrum ligger der et hav af barer og restauranter. Da hotellet ligger et lille stykke fra både havet og centrum, er der fem restauranter på hotellet at vælge imellem. En stor fordel ved dette er, at du ikke skal gå langt for at opleve forskellige former for kulinariske oplevelser, som du slet ikke når at blive træt af på en hel ferie, selvom du spiser på hotellet hver dag. Marinere serverer morgenmad hver dag mellem 06.30-11.00 og her finder du alt fra yoghurt til omelet, smoothies og pandekager. Gode, tropiske drinks finder du i The Lounge, som også serverer enkel mad med udsigt over gården og poolen. Orchids Pool Bar er stedet, hvor du kan spise frokost eller nogle eftermiddagssnacks, og hvor tapas er på menuen. På Pelican Landing kan du spise frokost, middag, søndagsbrunch. Det er også her, du finder hotellets Happy Hour. Pelican Landing er også en favorit af "de lokale", hvor du kan sætte tænderne i tacos, burgere, frisk fisk, drikke lokale øl og mere, mens du ser solen gå ned. Grill 66 & Bar er åben hver dag mellem kl. 17.30 og 22.00 og ledes af den 4-stjernede kok Michael Siegel. Her kan du få frisk hummer eller saftige steaks, mens du nyder et glas vin, som er valgt af en vintjener. Som du kan høre, er det svært ikke at finde noget for enhver smag på Pier Sixty-Six Hotel & Marina.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Nogle af aktiviteterne eller faciliteterne kan medføre gebyr, og ved nogle af dem kan åbningstiderne være sæsonbestemte eller vejrafhængige. Spørg i receptionen, hvis du har spørgsmål angående "Beach shuttle". Barnesenge er til rådighed. Parkering er tilgængeligt mod gebyr. 

Læs mere om Pier Sixty-Six Hotel & Marina

Værelser

Der er 384 værelser af forskellige typer. På alle værelserne er der Wi-Fi, fladskærms-TV, minikøleskab, kaffemaskine, telefon og badeværelse med bruser/badekar, badeartikler og hårtørrer. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilte). De fleste af værelserne har en gårdhave eller balkon, og udsigten kan variere enten mod poolen, haven, marinaen, intracoastal eller havet. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Pier Sixty-Six Hotel & Marina

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Pier Sixty-Six Hotel & Marina
S.e 17th St Causeway,2301
33316 Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 1,1 km
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...